|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 55> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ноќеска сонував еден убаво облечен, постар маж како ми ѕвони на верата и ми бара да му ги вратам парите |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На што ти звони? На верата? |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На вратата, хахахаа, лапсус, потполно ме деконцентрира синдромот милег
|
|
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе, помислив дека мислеше на врата. Инаку човек во црно од демон или мртовец. Ако е демон тогаш имаш некои стравови или наскоро ке преживееш нешто што ке ти остави страв. Така ми имаат кажувано мене кога се сонува постар човек. Изменето од neo_wmaster - 20.Септември.2008 во 18:50 |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonuvav race, so isti burmi kako i mojava i se cudev zosto tolku osobi imaat ista burma, koga mojava e po poravka napravena... |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Монотонија во љубовта, можеби?
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi a? dobro sto ne sum tolku po sonovite ... sekoja nok sonuvam, no ne im obratuvam tolkavo vnimanie, retko koga
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонував црн камен а околу него народ во бело... Одеднаш настана помрачување на месечината, и нешто како гром удри во каменот и толпата ја снема. Што ќе е ова?
|
|
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова потсеќа на каменот во Ќаба-Мека(Арабија) каде сите муслимани одат на аџилак и се клањаат во бело, ова е за к*рбан бајрам. Може имаш видено на ТВ или слично.Побарај на интернет и види дали сликата од сонот постетува на ова или не.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се спремам за операција и сонував како треба да влезам во салата а таму темница и докторот стои до мене а јас не влегувам.што ќе биде тоа
|
|
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако треба во реалноста да се оперираш а сонуваш за истото веројатно се мислиш или ти е страв од тоа како се ќе се заврши.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно толкување Астра, благодарам...
Иако ова со помрачувањето на месечината и громот во кабата ме исплаши толку многу, дури се разбудив, потскокнав во сонот.
|
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ja snema tolpata brgu ili poleka ja snemuvase ???? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма одеднаш се разбегаа...страшно беше и се разбудив. Одеднаш како да пропаднаа вземи...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |