|
Или си прв или втор ??? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Септември.2008 во 01:26 |
|
Cesto odgovorot na ova prashanje e deka si vtor, ili ako ne barash odgovor e deka si prv, mislam retko koja e iskrena...zashto e taka ??? Изменето од Biba_G - 25.Јануари.2009 во 14:45 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam zoshto nekoja devojka bi lazela za vakvo neshto vo deneshno vreme?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKOGAS SI PRV ONO PUKNALO SEKOGAS PRI MASTURBACIJA MOREEEEEEEE |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sho mislish ti, zasho oni taka kazuvaat deka si im vtor?
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda nemat steknato poverenije vo tebe ili pak ne si seriozen..... a i plus neznam sto e toa tolku bitno, vremeto si minuva.... Изменето од LouWeed - 17.Септември.2008 во 08:53 |
||
keyyy
Нов член Регистриран: 16.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neee..semata e..sekogas si vtor,prviot ja zaebal na nekoja Nova godina ili na nekoja zurka..mada ona ne sakala...poznata stvar...klise
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MA SEUSTE SI I PRV I POSLEDEN, SEUSTE.....
NO KOGA KE SE STAM DEKA ME PREVARI SO DRUGA, KOJZNAE DO KOGA KE OSTANES EDINSTVEN..... A I ZOSTO I JAS DA NE ZNAM KAKO E SO DRUG??? |
||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a toa znachi deka bi imala sex , poradi griza na sovesta ili poradi odmazda? |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I onaka nema da mi veruva,pa ke mu recam deka e 101,pa neka se isplasi od konk*rencijata
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...blagodaram puno od napred i od pozadi, sho nesebichno go delish tvoeto forumsko iskustvo so nas tuka, megutoa mislam deka ne lezi tamu zajacheto...na drugo mesto e, ako gi poznavash dobro zenite ke se setish mozda nekad...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I DVETE NAJVEROJATNO............. A I RADOZNALOST E VO PRASANJE............. |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
незнам колку вие се осудувате да прашате кој сум ти по ред.......а за вас е подобро да не знаете,за секоја ситница после следи љубомора
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja odma prashuem, za da nema zabuna posle toa, da si znam kao da se ponasham na prviot seks, dal kao nevinashche ili kao parni valjak, posho nekad mozda pogreshish u procenkata...zatoa... ko pita ne skita
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено, не знам зошто мојот партнер би ме прашувал кој ми е по ред, тоа е минато, и не може да се промени...
а и да ме праша, не би го лажела, затоа што не го заслужува тоа.... Во секој случај, мислам дека кај нас девојките лажат од причина што живееме во средина каде некои работи се сеуште табу тема - оние девојки кои имале повеќе сексуални партнери по default се к...и, а мажите кои спиеле со повеќе жени се мажишта?! Тоа не треба да биде така но верувам дека и љубомората има свое место тука, сомнежот, т.е егото - дали сум доволно добар, дали сум подобар од другите, дали ќе ја задоволам и слично... Well, отвораш тема патријархат, а ваму се чудиш зошто девојките лажат кој си им по ред... А тоа, дали ќе бидеш nevinashche или parni valjak - нели зависи од моментот? Во секој случај - биди онаков каков што навистина си - и само уживај, не се заморувај со непотребни работи! |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |