|
Хмммммммммммм |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | ||
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum za dvete nema biranje
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонце плажа бекини, коктели миризливо млеко за сончање , бранови убавинииии...ааааааа
|
||
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
planini
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima ubavina i vo dvete. Plazata ja sakam za da ne moram da mislam sto da oblecam i deka ako navodenam vednas dase presoblecam ama pak zimata e po mirna. A jas najpoveke sakam da gi spojam dvete. Ke si otidam na planina pokraj nekoe planinsko ezero i ke si pominam super |
||
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Planina snegce,tisina i nadvor e kamen ladno arno ama vnatre e banja toplo. Bi uzival do beskraj. Ama ne sam
|
||
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а кај ти е каминот мецо |
||
|
||
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj ke misli na kamin togas,od krevet nema da izlezeme, ke zaboravam drva da stavam. A ionaka ke napravime zeska atmosfera |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ааааааааа опасно ќе настинете и после по доктори, вака плажа месечина што е сигурно сигурно
|
||
|
||
meco
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ako se zaboravime na sonce pa da izgorime? Kaj da trcam posle po kiselo mleko |
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што мислеш...... у гласањето 100% сум сигурен |
||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сакам планини со сите стварчиња кои ги кажавте Лоу и Штрумфета!
Ем планина,ем снегче, ем бања топло покрај каминот винце и.т.н.
Убавини!
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pazi kombinacija:plaza,sonce,reggae,ladno pivo,zenski vo bikini.wow,razbudete meeeeeeeee
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Продолжи да уживаш какво разбудување
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТОА Е ФАНТАЗИЈА КОЈ РАЗБИРА САМО НЕ СЕ ШТИПКАЈ ПРОДОЛЖИ И ЗА МЕНЕ
|
||
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |