IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Која ви е омилена игра
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која ви е омилена игра

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 12:48
Starcraft е излезена 98 и ја земав кога искочи,ја играв двапати и ја фрлив низ прозор.Blizzard според мене незнае да направи асална стратегија.WArhammer е добра,али Sudden Stike i Hearts of Iron се најдобри статегии особео Hearts of Iron во неа се вклучени сите елементи што би можеле да се случат на бојно поле.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 12:53
Westwood ја има ставено основата за сите денешни стратегии.
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 13:23
da ama ako igras so PC-to, tie se mnogu slozni i protiv coevecki faktor se dosadni.. ili ti igras samo na easy
Dobro Westvood studio prvo go napravile DUNE, a potoa Blizzard Warcraft, pa Red Alert pa SC...
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 13:52
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 14:26
Ма каки easy,еаsy на CnC која било го тепам играјки со нозе и заврзани очи.Незнам Starcraft кога ја земав,играв на почетокот кампања и одма ми се згади.A Command and Conquer серијалите што се само Generals не им ваља.Tiberium и Red Alert се легенди.Никогаш не сум бил фан на вонземјани,ласери бла бла.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 10:51
ne, pogresno me razbra. Red alert e slicna igra na SC, bidejki nemat mnogu upgrade, magii idr. slicni gluposti, deset minerali idr. Takvite igri se igrat samo protiv PC-to protiv coevecki faktor se dosadni. Edna od najbrzite igri kade mozes da napagjaa so dest najprosti edinici se SC i Age of empires ,a protiv covek brzinata e najgolem i najvazen faktor. Ne znam dali vo Red alert dali toa e mozno bidejki nikogas ne sum go igral vo mreza. A za laseri i slisni gluposti, da ti kazam edna caka vo red aler ti se razvivas a PC te udria so Nuke ili kako se vikase toj ogromniot laser od drugiot kraj na mapata. Vo SC toa go nema, i ota e mnogu vazno site battle se so edinici i mnogu e balansirana sto ne e slucaj vo red alert-pr ruskiot tenk (ogromniot) nemase premca iako bese spor itn.
PS i mene mi se dopagja Red alert no SC e poigirva i monu pobalansirana igra , i sot e vazno vo mreza se igra poubavo
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 14:11
Во Ред Алерт серијалите голем ласерски топ нема,тоа е од тибериум серијалите на GDI супер оружје.Имам ја играно Ред 1 мрежно,и има во неа само една финта,тенкови,тенкови,тенкови и само тенкови.Ред алерт си е убаво избалансирана Тешки јаки спори скапи единици против Лесни слаби спори ефтини.Така да можеж на почетокот да направиш многу повеке тенкови и да го прегажиш.Во Ред Алерт ако се преживее почетокот,се лупате со по 100 тенка,пошто пачот што овозможува мрежно ја забрзува изградбата на тенкови и го дуплира приносот од Ore Mineri.Ред 1 е од 96,немале на ум да ја прават за онлајн игра
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 14:12
Али јебига секој си има свој вкус.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 08:55
fala bogu
Red alert 1 ne sum ja igral,no dvojkata e veke razlicna
A sto ke kazes za Nuke vo dvojakata i Weather storm.Pomnam deka vo edna od kampanjite,dodeka jas se razvivam -Nuclear launch detected!! e jebi ga -vo starcraft takvo nesto nema- prosti edinici ,head to head, pa koj e pojak neka tepa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 08:58
vtoro grafikata na sc bese revolucionarna- no duobt in that
vidi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 09:00
Dosta za ovie dve igri. Dali nekoj ja igra Heroes 5 ili voopsto nekoj od heroes serijalite-edna od najdobrite turn-based strategii,mozebi najdobra
Кон врв
tgames Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tgames Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 17:51
http://games.constellasys.com/tablanet/
Македонската игра табланет.
Мултиплеер игрица а може и играње против компјутер.
Кон врв
trajkovskamila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2008
Поени: 1862
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trajkovskamila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 20:17
mene omilena igra mi e Call Of Duty 2
mila e srcus
Кон врв
Кискино Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2008
Локација: Macedonia
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кискино Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 00:43
Поздрав. Играта може да ја најдете на линкот подоле, многу е интересна и помага при тепање време. Уживајте.
http://www.johnnytwoshoes.com/game/attak/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.