|
Која ви е омилена игра |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | ||
NeoCorteX
Нов член Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Delija добар избор на игри
Мои омилени: Final Fantasy (I-IX) Breath of Fire Counter Strike 1.6 |
||
|
||
tokabo73
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BATTLEFIELD 2 i ako nekoj ja igra ON-LINE neka me kontaktira, posto imam problem
Pozdrav! |
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
onj kd svlekujes tj devojke
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tomb Raider Legend, sega pocnav da ja igram Anniversary a druga edinstvena sto ja imam pominato e Freedom Fighters , interesna bese
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
SouLs2burN
Група Регистриран: 25.Мај.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Counter Strike 1.6 version FTW !!!!
|
||
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRO EVOLUTION SOCCER
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SIM CITY 3000
TOMB RAIDER series RESIDENT EVIL series AGE OF CONQUERORS II (ne mozam nigde da ja najdam) DUNGEON SIEGE GTA:Vice City PACMAN All-Stars DEER AVENGER 4 (samo demo verzija sum igral) ALIEN SHOOTER SAPHIRE YOURS Изменето од Majkl - 05.Јули.2008 во 21:46 |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Heroes 5
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдобра на сите времиња е Red Alert кецот за RTS игра.Иначе Hearts of Iron 2 е најзакон од сите игри што ја опишуваат втората светска војна.
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najdobra strategija-Starcraft, se drugo e nejzina kopija
Blizzard rules, a i Red alert ne losa, mozebi se dvete nahdobri RTS, a ida ne go zaboravime Age of Empires osobeno dvojkata |
||
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Manager ....bilo koj....samo da sednam i da osvojuvam tituliiiii |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Red Alert е првата RTS игра во која што се применети слаби и јаки страни на страните вмешани.Не извини тоа започна од Tiberium Dawn али она не беше толку популарна,така да од Red Alert се е копија.Морам да ја бранам Red Alert од 96та ја играм Изменето од Царевић - 25.Август.2008 во 13:33 |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi, ama grafikata bese losa, a starcraft do 2000 (izlezena nekade 96) se igrase po turniri niz celiot svet, a samo vo koreja se igra od milioni.Prosto igrivosta na SC e besprekorna.Red alert imase mnogu bagovi, a SC ne znam dali imase voopsto za nea nekoj patch. Mocite od blizzard ne ,,vadat,, igri sekoj mesec ama go pravat toa obavezno stanuva hit- primer e Diablo 2.Ne znam tie napravile dosega 2-4 igri i site se bestseleri |
||
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam dali si ja igral igrata , no eve uste i sega mozes da ja najdes po prodavnici i toa original, igraj ja pa ke vidime. PS sum igral site mozni strategii- Age of Empires (site) ,Crusader, WoW, Warhammer, no SC prosto nema konk*rent.. ah i da Red alert-site
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |