|
Секс пред огледало... |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum probala posto vo spalna imam ogledalo na zidot i super e interesno,a ne ke e loso i na tavan da stavam xexexexe
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....ДА ,СУПЕР Е!!!НАМЕСТО ТАПЕТИ ИЛИ РАЗНИ ДРУГИ ДЕКОРАЦИИ,ЗА СПАЛНАТА СОБА, ИЗБРАВ ПРВОКЛАСНИ ОГЛЕДАЛА КОЈ НЕ ЈА ПРЕКРШУВААТ СЛИКАТА НА ОБЈЕКТИТЕ ВО НЕА,И КОЈ НАЈДОБРО ЈА РЕФЛЕКТИРААТ СВЕТЛИНАТА ДО ЉУБОПИТНИТЕ ОЧИ.....!СИТЕ ЅИДОВИ,ОСВЕН ПОДОТ СЕ ОБЛОЖЕНИ СО ..ОГЛЕДАЛА!!...ЗА ЉУБОПИТНИТЕ .... ОД ЖЕНСКИОТ ПОЛ И УЖИВАТЕЛКИТЕ НА ОВАА "СОБНА УМЕТНОСТ",ОРГАНИЗИРАМ ПОЕДИНАЧНИ ПОСЕТИ 24 ч.СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН,ОСВЕН ЧЕТВРТОК !ЗА ВРЕМЕ НА НОВИТЕ ДРЖАВНИ ПРАЗНИЦИ НЕ Е ДОЗВОЛЕНА ПОСЕТА,А ЗА ВРЕМЕ НА СТАРИТЕ...СЕ РАБОТИ СО СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ...00.00-21.00!!!!НА СИТЕ ПОСЕТИТЕЛКИ,ИМ Е ПРУЖЕНО ПОСЕБНО ЗАДОВОЛСТВО И РЕЛАКСАЦИЈА ВО СОБАТА СО ОГЛЕДАЛА!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум пробала пред огледало....бидејќи имам во собата...ама многу по секси е од нога пред салонското огледало |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секс на огледало јок , ама така се имам гледано гол сам
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааааа не пред огледало појќе...си го виде одразот еднаш и сега се плаши...почна и во сон да рипа
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moже.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da super e so ogledalo na tavan nad krevet i da se gledas dodeka imas seks
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaka rabota
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што знам, мене ми изгледа здодевно.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
zatoa so go nema sexot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм, ... јас го ставам под кревет... ме деконцентрира ... доволно ми е да сме двајца ... ама јас сум „заостаната“ |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dekadencija
dadaizam joj jaka rabota hahahhahahhahhahaah |
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам, шубе ми е да се гледам како водам љубов.
Мож да се трауматизирам Или па да се испозаљубам сама во себе. Нешто ми кажува дека нема многу внимание нему да му обрнам. I'm cheating on you with me, myself and I |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....sto znam,ama ubavo e da se vidi koga e svrtena so grb,kako i se kreva zeludnikot,a ocite i se kao napoleoni....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |