|
Ксеникал |
Внеси реплика |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Август.2008 во 21:00 |
Ксеникал се апчиња за топење на масните наслаги на телото...го користат оние кои сакаат да ја намалат својата тезина...искуствата од неговата употреба се различни, некои се задоволни некои не.Ме интересира дали имате вие информации или какви се вашите искуства.
Изменето од mamma - 18.Август.2008 во 22:21 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум пробала, но и мене ме интересираат дали навистина делуваат.
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бегајте од тие ако не сакате да завршите во болница. сериозна сум
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми е страв од такви лекарства,ама во недоумица ме ставаат тие што пиеле и ослабеле....задоволни се..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се слабее да ама желудникот ренде го прави...мајка ми со модрици по цело тело од тие беше...
и не само таа. туку и колешка од работа изгуби циклус од тие... не знам зашто сеуште не се забранети Изменето од blueprayer - 18.Август.2008 во 21:21 |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подобро турбо шланк.......нема никакви последици,а единстево делуваат само на забрзувањето на варењето на храната,па така да се што јадеш брзо го изнесуваш од организмот.....ги имам испробано........а за овие незнам(ти пишувам за овие ако си решена за слабеење)
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно така. тие ги пијев доолго време и навистина се слабее...плус се на база на алги што го одржува организмот витален...
само еден совет-пијте ги онолку колку што мислите дека треба да ви е една доза...кај некои не помага по 2 на еднаш туку по појке зашто имаат појак организам. |
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi stvarno oslabele, no sigurna sum deka po nekoe vreme pak si stavile na kilca ... inace moeto mislenje za takvi stvari e mnogu loso, nikogas ne bi probala... vo 3 godini uspeav bez nikakvi hemikalii da simnam preku 25 kila i gorda sum za toa, sto samo so izmena na hranata i nekoi malecki raboti go postignav toa
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kapsulite Xenikal se edni od podobrite od toj vid,no,...sekogash ima no,...
za da ima nekoj rezultat treba da se pijat dosta dolgo,..najmalku eden mesec,mozebi i poveke,a pokraj niv da se vodi poseben rezim na ishrana. Masnotiite vidlivo se isfrluvaat od organizmot,teloto se chuvstvuva lesno i olabaveno,vednash posle 4,...5 den otkako ke sae pochne so terapijata. Ne veruvam deka se tolku strashni kako shto blue zbopruva,no znam deka otkako ke se prestane so niv treba da se prodolzi so istiot rezim na ishrana,zatoa shto moze da se sluchi Jo-Jo efekt,..kolku si namalil vo tezina -duplo da zgolemish.Ete,..jas tolku znam... |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако веќе го менуваш режимот на исхрана, мислам дека нема потреба од никакви пилули и слични препарати за слабеење... искрено, мислам дека не се толку ефикасни, а кој знае дали во нив го има она што пишува дека го има
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |