IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - Светски познати луѓе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Светски познати луѓе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 24>
Автор
Порака
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 16:54
a be - site makedonci se poznati!
samo,
sto retko koj cul za -niv!
You live only ONCE!
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 22:10
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

koi vi se be tie bokseri totalni anonimusiii mislam luan krasniqi i so ti ja znam..oskarii...novbelovci.... imal james belushi siptarsko poteklo i so k*r? pa i ED Jovanovski ima makedonsko poteklo a e eden od najdobrite hokeari...i sea so?????ili neznam ja koj tamu nekoj vas imal albansko poteklo i so k*r??????? pa stvarno ne mi e jasno KOa ke imate vie nekoj Kosarkar vo Evropski ramki poznat kako Pece Naumovski ili koga siptar ke bide najdobar strelec vo Liga na sampioni i najdoar desen bEk kako Kire lazarov i koa ke imate igrac sto na balkanot po vrednost e megu prvite posle Mutu,Vidic,Kivu i Modirc kako so e nas Pandev togas ke pravime muabet!

da ne si slusnal slucajno za hakan suk*r
toj ima albansko poteklo
toj e od edno gostivarsko selo
zamisli najbrzo postignatiot vo SP
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:17
nema sto ....
i turcite pocnavte da gi albanizirate ....
a mozam da ti kazam samo edno
NEMA albansko ime HAKAN
mozes da im drzis " predavanja " na drugi
koi ne znaat
alars'n a jok , abi збунетост

Изменето од miroslav_g8 - 14.Август.2008 во 23:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:19
ce ispadne deka i turcite se prastari iliri ....
pretci na ilirite ...
a sto da ne ?
se e mozno .....
pa i vrba da rodi grozje ...
zakaj pa ne голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:21
znaes sto stanuva interesno ? ....
sto pocnavte da barate
more pod okeanot ....смеење
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 20:21
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

koi vi se be tie bokseri totalni anonimusiii mislam luan krasniqi i so ti ja znam..oskarii...novbelovci.... imal james belushi siptarsko poteklo i so k*r? pa i ED Jovanovski ima makedonsko poteklo a e eden od najdobrite hokeari...i sea so?????ili neznam ja koj tamu nekoj vas imal albansko poteklo i so k*r??????? pa stvarno ne mi e jasno KOa ke imate vie nekoj Kosarkar vo Evropski ramki poznat kako Pece Naumovski ili koga siptar ke bide najdobar strelec vo Liga na sampioni i najdoar desen bEk kako Kire lazarov i koa ke imate igrac sto na balkanot po vrednost e megu prvite posle Mutu,Vidic,Kivu i Modirc kako so e nas Pandev togas ke pravime muabet!

da ne si slusnal slucajno za hakan suk*r
toj ima albansko poteklo
toj e od edno gostivarsko selo
zamisli najbrzo postignatiot vo SP

nema sto mnogu letas pazi malce...намигнување
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 20:42
nema sto  i GEORGE BUSH bil  albanecголема%20насмевка
Uste malce ke recite deka i amerikancite se albanci.):):):):):):)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 21:03
da be .... saglam голема%20насмевка
Кон врв
mircem Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mircem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 21:19
i aksamlar turkler gutler
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata
POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 21:59

Svetski i vredni poznati turci:

Senes Erzik -- eden od potpredsedatelite na FIFA
Orhan Pamuk-- Nobelovec-2006 svetski poznat pisatel
Hakan Suk*r -- Eden od naj poznatite fudbaleri na Turcija porano imase igrano za Inter i za Parma.Postigna naj brz gol vo 2002 godina za Turcija vo Svetskoto Prvenstvo.
Fatih Terim-- Naj poznatijot selektor na Turcija koga osvoji 2000 ta godina UEFA kupot so turskiot tim Galatasaray.  2008 godina Fatih Terim bese zasluzen sto Turcija dojde do polu finale na evropskoto prvenstvo.
Sureja Ajhan - Eden od najpoznata atleticarka na Turcija 2004 go osvoi prviot zlaten medal za Turcija na Evropskite sampionati.
Nihat Kaveci-- Eden od naj poznatite fudbaleri na Turcija igrase za spanskiot klub Real Sociedad 2003/2004 postigna mnogu gollovi vo Spanija i 2003/2004 se proglasi igrac na godinata vo Sapnija. Nihat Kahveci igra den denes vo Sapnija za timot Villareal.

Ima uste mnogu svetski poznati turci ama ne mi teknuva se.):):):)

Изменето од xxll - 15.Август.2008 во 22:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 22:01
Originally posted by mircem mircem напиша:

i aksamlar turkler gutler

iyi aksamlar arnautlar gotller...
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 22:06
hAKAN SUk*r ALBANEC
E ME IZNASMEA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 22:10

hAKAN SUk*r ALBANEC
E ME IZNASMEA

Zamisli i  i GEORGE BUSH bil  albanecголема%20насмевкагазење%20од%20смеење taka rekoja.):):):)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 22:12
da be ... saglam голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.