IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Уапсен и аболиран градоначалникот Заев
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Уапсен и аболиран градоначалникот Заев

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 33>
Автор
Порака
Oli4ka Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 29.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:07
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Originally posted by Oli4ka Oli4ka напиша:

Originally posted by mileg mileg напиша:

Abe luge kako ne im e stram, na tie sto go poddrzuvaat Zaev.Toj iskrade 8 milioni evra.Sega tamu mu e mestoto a i dozivotno sakam da e

SAKAS AMA NEMAAAAAAAAAAAAAA

xaxaxaxaxxaxa

Со една битка не се добива војна ;)

SO MI RASPRAVAS
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:08

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Originally posted by mileg mileg напиша:

Abe luge kako ne im e stram, na tie sto go poddrzuvaat Zaev.Toj iskrade 8 milioni evra.Sega tamu mu e mestoto a i dozivotno sakam da e

SAKAS AMA NEMAAAAAAAAAAAAAA

xaxaxaxaxxaxa

Со една битка не се добива војна ;)

SO MI RASPRAVAS

Интересна си ми..затоа ти расправам
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:09
Originally posted by invader invader напиша:

ovoj definitivno im go "ispil" mozokot na strumicanite!

Abe bratce bitno e nesto da se kaze,a so ke e tava nema vrska...bitna e druzbata
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:10
nogo si vickast....ajde neka ti e cestito i za nogo godini hahahah
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:16
Bravo be strucnjak...

Ne znaes zosto Zaev profati abolizacija?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:31
За да му го спаси чмарчето на Бранивоје Црвенагиќ
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:33
Bravos....

Nogo ubavo razmisluvas alal da ti e...

Abe 5ka so drugo da kazam...

Tuka se strucnjaci...

Ne se zamaram,nogo sum srekna taka da ako sakate da si puknete od maka puknejte si so da vi kazam...

ajde odam da spijam.. 

Изменето од moira - 03.Август.2008 во 12:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:35

Bravos....

Nogo ubavo razmisluvas alal da ti e...

Abe 5ka so drugo da kazam...

Tuka se strucnjaci...

Ne se zamaram,nogo sum srekna taka da ako sakate da si puknete od maka puknejte si so da vi kazam...

ajde odam da spijam..

Абе пукнав, се расцветав како кокиче, молим те дај ми го апаратот за дишење, неможам веќе да дишам..

Изменето од Vladimir88 - 03.Август.2008 во 11:36
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:52
alal da mu e na "narodov" i da imase nekoj posten do sega,sega definitivno ,nema da ima! koj e budala povekje da se pravi posten ,koga gleda deka toa ne e dobro!

tesko ovaa populacija da si ja zadrzi "drzavata"!
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 16:39
a be narode sto e vasata rabota
loso sto go go zatvorile
a sega loso sto go pustile
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 17:25
me cudi izjavata na Biciklisi: Pretsedatelot raboti protiv ustavot.
Toj de fakto go iskoristil svoeto ustavno pravo.
Ako nemase ustavno pravo da go pomiluva Zaev, togas neka ne go pusteja. Vka ispagja deka MVR e soucesnik vo protivustavni i protivzakonski dejstvija 

Изменето од DJAKONDO - 03.Август.2008 во 17:25
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 19:13

Замислете Македонија е недемократска земја и власта во Македонија е дрска бидејки му го ускратила уставното право на градоначалникот Заев да ја докаже својата невиност!!!
Со оваков став излезе градоначалникот на Струмица разочаран од неможноста неговата невиност да се докаже по судски пат!

Еве ја изјавата во која секако нашите објективни новинари го исфрлиле она горе напишаното и секако кажаното од Заев, во врска со  демократијата, но срека некои телевизии не цензурирале па може да имате чест да ја слушнете во целост:

...Но, морам да кажам дека благодарение на дрскоста на оваа власт, во мојата татковина, во мојата татковина, искрено жалам што ја изгубив можноста врз основа на праведен судски процес да ја докажам мојата невиност и чесност. Останува тоа да го докажеме низ нашата работа во иднина...

Г-дине градоначалник, кој тоа ви го ускрати правото да ја докажете вашата невиност?

Власта ли ве аболицираше или Претседателот?

Кој е дрзок, тој што ве оневозможи да си го осветлите образот?

Да, г-дине градоначалник дрзок е...мошне дрзок е тој што ја потпиша аболицијата, го знаеме и го чувствуваме тоа сите македонци...17 години ја трпиме неговата дрскост!

Доколку верувавте во судството или пак ако бевте чист како солза, чуму аболиција?

Или повторно калкулирате со глупоста на народот и мислите деka  нема да ја примети вашата нелогичност во изјавата која ја давате?

Да, секако ако држевте до демократијата трпеливо ке го чекавте судскиот процес и ке ја докажевте вашата невиност.

На овој начин, со аболицирање, вашата (не)виност ке биде недоречена, недокажана а вашето име ке остнете со петно кое никогаш нема да имате можност да го отстраните!

Изменето од moira - 04.Август.2008 во 00:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 19:44
Џабе пишуваш, до утре можеш да пишуваш џабе е....
Ништо нема да се промени....

Изменето од Vladimir88 - 03.Август.2008 во 19:48
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 19:52
Originally posted by moira moira напиша:

Замислете Македонија е недемократска земја и власта во Македонија е дрска бидејки му го ускратила уставното право на градоначалникот Заев да ја докаже својата невиност!!!
Со оваков став излезе градоначалникот на Струмица разочаран од неможноста неговата невиност да се докаже по судски пат!

Еве ја изјавата во која секако нашите објективни новинари го исфрлиле она горе напишаното и секако кажаното од Заев, во врска со  демократијата, но срека некои телевизии не цензурирале па може да имате чест да ја слушнете во целост:

...Но, морам да кажам дека благодарение на дрскоста на оваа власт, во мојата татковина, во мојата татковина, искрено жалам што ја изгубив можноста врз основа на праведен судски процес да ја докажам мојата невиност и чесност. Останува тоа да го докажеме низ нашата работа во иднина...

Г-дине градоначалник, кој тоа ви го ускрати правото да ја докажете вашата невиност?

Власта ли ве аболицираше или Претседателот?

Кој е дрзок, тој што ве оневозможи да си го осветлите образот?

Да, г-дине градоначалник дрзок е...мошне дрзок е тој што ја потпиша аболицијата, го знаеме и го чувствуваме тоа сите македонци...17 години ја трпиме неговата дрскост!

Доколку верувавте во судството или пак ако бевте чист како солза, чуму аболиција?

Или повторно калкулирате со глупоста на народот и мислите деka  нема да ја примети вашата нелогичност во изјавата која ја давате?

Да, секако ако држевте до демократијата трпеливо ке го чекавте судскиот процес и ке ја докажевте вашата невиност.

На овој начин, со аболицирање, вашата (не)виност ке биде недоречена, недокажана а вашето име ке остнете со петно кое никогаш нема да имате можност да го отстраните!

големо%20гушкањеголемо%20гушкање
големо%20гушкање
treba pocesto da pisujes
menemce si za srce
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од moira - 04.Август.2008 во 00:02
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.