|
Каде бевте синоќа? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 36> |
Автор | |
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skitav cel den i vecer vcera!
Prvo kafence so tatko mi kaj nego na rabota! Pa dancing vo stan so mojot naaaaaaajdobar drugar! Pa kafe so drugarka mi i nejzini kolegi! Prekrasen den i prekrasna vecer! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кастро на метал-свирка.
Другарот Лу свиреше ама го пропуштив него за жал. Искрено ич не ми беше ок свирката ..некако дечкиве ми беа тапа или пак ја не се разбирам во таква музика. А се што се дешаваше поарно да не кажувам. Само ке речам-кругот се врти полека но сигурно секогаш....а сега се сврте. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na diplomska
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев на кафе и си гледав утакмица и после наминав у парк и ми направија мерак што убаво ја отсвирија Black од Pearl jam и тоа
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
демек на базен ама ништо од тоа па бев во Торос-мојот втор дом летово...потоа со стрејт и вардар седевме кај мене....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj so se naredeni kaficive zad trgovski i namerno sednav so liceto kon patekata kade minuvaat ...uuuuaaaauuu ! ...abe ne znaev kade poprvo da gledam...abe celo vreme mrdav i se premestuvav na sto mi zabelezaa sosedacite i deka ne obrnuvam vnimanie na muabetot sto se vodi ( doduse i ednas me akna po glava i poslem mi bese ljuta , pa ona me akna, ne ja )...to gzovi, to ciciki, to goli mesinja paradiraat...ete zasto casa coca cola bila 90 den ...
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na rodenden kaj EPTEN draga i mila licnost
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo mi izmisluvaat rodendeni...bre samo nekoi izgovori
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet ti pak nesto zbunet si , pak nesto ne ti e jasno
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So se mesas ma pa ti, me nateraa da gi castam tura pod izgovor deka mi e rodenden samo da za da me kaznat oti zevav ko manjak
|
|
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro bre pa ti , izvini sto se zameshav
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I drug pat mi imase mesano
|
|
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi me ja , kolku sum nekulturna
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I vikam ja, ne se meraci mnogu za mesanje, oti ke ti ostanat tegli ajvar i ke gi jades do slednata zima
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |