|
Прочитана книга што оставила длабок впечаток |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
budenje od antoni de melo, ne deka neshto me promenila, ama nauchiv nekoi raboti da gi gledam od drug agol i dosta nervi si ushtediv od togash
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се заебаваш ова или озбилно???? Астрономијата ми е омилена!!!! Па така и мене ми оставија длабок впечаток ASTRONOMY и THE DYNAMIC UNIVERSE (и двете од по 800 стр.) |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi premnogu knigi ostavile nekakov vpecatok vrz mene (pozitiven isto kako i negativen, i toa e vpecatok, neli?).. Da ne gi redam site, ke kazam samo deka od prvata kniga sto ja procitav od Hese ("Narcis i Zlatoustiot" ili "Stepskiot volk", ne se sekavam), se zaljubiv "na prv pogled" vo negovite dela i eve taa ljubov seuste trae... samo sto poslednive 2-3 godini ljubovta ni e "platonska" ... ama ke pomine i toa.. ke porasnat i moite deca..
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nepodnosliva lesnotija na ...
p... p... p... prostotilakot |
|
javorka
Нов член Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Razgovori so boga"1,2 i 3 se mnogu jaki knigi od Neal Wolsh koj ima moznost da gi procitta slobodno moze da se pofali deka ostavaat vpecatok a isto taka i "Celestinsko prorostvo" ..Desetiot uvid, i "Tajnata na Sambala" od Jemes Redfild
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Неподнослива леснотија на постоењето“ - Кундера
( не е за на плажа ) |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..poezija na Silvija Plat |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
_ani
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11 minuti od Paulo Koeljo
|
|
woodstock
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Papata Jovana - Dona Vulfolk Kros
Lesna za citanje, a istovremeno izvonredno delo za zivotot na edna od Heroinite na sredniot vek, kako i za samoto srednovekovno opstestvo vodeno od crkovnite dogmi i verskiot fanatizam, nedozvoluvajki im na mladite umovi da odat napred, zarobeni vo stegite na hristijanstvoto.. Изменето од woodstock - 16.Јули.2008 во 12:33 |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11 Minuti
Veronika sakashe da umre Kraj rekata Pedra sedev i plachev Neznam koja da izdvojam gi obozavam knigite na P.K., ete sega i zal mi e ako ne ja napisham i ZAHIR ............ |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
beach
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KODOT NA DAVINCI
|
|
dream girl
Сениор Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Dnevnik na zavodnikot" - Soren Kirkegor.
Ovaa kniga e posebna, ironichna i iskluchitelno tazna ni gi pretstavuva intimnite dlaboki sredbi na chovekot so segashnosta, nadezite... so gubitocite, stradanjata i praznotijata vo sebe. |
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas isto
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки слушнав прецедена е Жежок секс книгата на Мк.. да не знаете каде да ја најдам????
П.С. Последна прочитана Вековен Судир |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |