|
Рап музика (генерална дискусија) |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
Deyan Fanky
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.myspace.com/dejanfanky
eve vi my space |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ти ги прај ритмовите?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Деане извини друже ама далеку си ти од рап...
Некако акцентот ти е ПРЕнагласен (велешкиот) флоуто ти го нема нигде ритмот мава на турбо фолк гласовни можности треба да поработиш дефинитивно.... |
|
|
|
Deyan Fanky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gele k
|
|
Deyan Fanky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izglea si ja slusnal samo
mi trebas ovaa nokj pa so zboris taka ali ok fala na sovetot |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чуј...
ај ке ти пишам ја тебе лп и ке ти дадам некој линкови да разгледаш добар мк рап може? па ако сакаш соработка со поарен тим ке ти предложам некој ствари и да те дотераме малце бај д веј женско сум бреее |
|
|
|
Deyan Fanky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha kje mi kazuas za rap kako so peat RNS,LEGIJATA,I MN DRUGI HC za takvi fala
pozz |
|
Deyan Fanky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto site se HC a site kopneat po slava i pari pozz
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш за тие не ни мислев
туку за дечки кои снимаат со попознати фаци од Легијата и Работам На Случајот....тоа сеуште е андерграунд а верувам и така ке остане...типците од гаража и свирки у парк не мрднале... |
|
|
|
Deyan Fanky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naskoro VDEIO ZAPIS na traka od noviot album
"Zone Da Gangstas" |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strasen si respekt i orden za tebe no ulica ne e samo toa so go kaza i izrecitira pogledni ja podobro ulicata Изменето од anakin - 03.Јули.2008 во 19:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Deyan Fanky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mavavme so eden raper freestyle ajde ocenite na koj povekje vi se svigja???
Deyan Fanky says: Dete,ne znam koj film ti e se pravis Mason...te vlece ona od svetot hah podobro bidi Gjakon...si pusstil bradi4e demek kje stanuas Monas...Zar ne osekjas se pravis smotan kako Opas...Zaboravi Bog sto napravi za tebe i deka Bese Posledna Zrtva....a sega ja ostavas zad sebe tvojta Crkva...Velis Ne Sum maval Freestyle....hah ako ti se dopoadna ovoj prati go na cela mak po E-mail...Mislis ne sum tolku dobar za Fs-to na Traka...sega znaes koj ima lirica naj jaka...Brate.Ostavi gi rabotite od svetot...ne odi kako sto odi vekot...svrti se so napravil BOG za tebe...Pokaj se i sledi go toj sto umre za tebe i za mene...Dosta e od mene ako Imas Prodolzi i ti...No Da Mavnes FS kako Mene samo Vo Sni Sector3 Mc_ArsA - Св... says: zosto te tepa halucinacija..fs ti e za tebe imaginacija moja akcija,satisfakcija sakas na zborot modifikacija dzabe pak si indiferenten...oslepen od rimi,udar primi ne mesaj personalnoto so biznis..ne mesaj boga so rap da se izrazam prosto...dade zivot Gospod a rapot prostor za izrazuvanje ova rapuvanje na tebe doviduvanje se gleda deka nemas stil,nitu pak talent.na slika imitiras sigurno e 50 cent ili usher ne se plasam koga mavam da kazam seuste za najdobar vazam koga rokam fs i kumanovo se trese,makedonija za skoro vreme pred zverot na noze ke klekne,zatoa nemoj da se diras imaj pocit seuste si dete na koj e po ubavo kazete preku post. |
|
Deyan Fanky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku se e realnost vo tekstovite i na dvajcata
|
|
slatkamala188
Нов член Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOVIOT SPOT OD SNOOPY MC, BILLY ZVER I ZETVAR -ATENTAT I NOVATA PESNA OD BILLY ZVER - BARBIKA
poshtuvam makedonski rap super se ----->atentat - http://www.youtube.com/watch?v=Zjsj2dDLRoo -----> barbika - http://www.youtube.com/watch?v=XIVKM7NmgTY |
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |