|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 102> |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах тие очи понекогаш колку знаат да зборуваат
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas za takov flert zboram
ako toa go smetate za flert nemislev deka so nekoj drugke zastanam i ke praam muabet a sum so soprugot |
|
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:) Sakash da kazesh deka si mazena A ti Синдарела mazena si? |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sega treba od faca da chitam
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нели знаеш да флертуваш
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da, znam da flertuvam, ama za zal ushte ne sum nauchil da chitam faci preku internet, i da flertam so pogledi preku internet. Mozebi za nekoj mesec i toa kje go usovrsham. A vaka ostanuva se na verbalnoto, neli.... :) |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не се љути ти одма
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de bre kaj znam jas da se lutam. Edinstveno znam na Soprugata da se nalutam!!! |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нејзе треба најмалце да и се љутиш бидејќи она е тука да ПОДЕЛИ својот живот со те*е.Знаеш love and harmony
Изменето од Синдарела |
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako na zenasi ne se nalutish na kogo. Morash da si gi napravish neshtata da ti bidat nestereotipni. Posle 5 godini brak stereotipot e opasna bolest. Kavgata i raspravijata ja razbivaaat taa monotonija. Pravish strategija kako da se smirish pa shto da kazesh pa kako ona malku kje se prchi pa kako da ne i ja povredish prchlivosta pa taman ona kje pomisli gotovo e ti pa kje i se nalutish pa ona posle... lele cel film... Mia shto mislish dali e taka vo brakot, za Синдарела |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам како идат тие работи мирење карање но само тоа не ја разбива монотонијата
На пример треба да е некоја како мене откачена и да и текнуваат лудории нон стоп |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И покрај сите лудории да те свати некој и да не ти се налути туку да те гушка |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тоа ти е тоа
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |