|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne placam!
odnosno mnogu retko
ama ne sum strashna
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da ,daj boze taka i da ostane...da nemas pricina za toa...mislev na delot za placenje od taga ili zal, od mojot komentar..
..inaku jas koga se zboruva za placenje,napisav opsto..normalno ako mi se dupne guma na kolata ne placam... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moram da placam i da gi isfrlam solzite za da ne se soberat na pogresno mesto vo mene i da me intoksiciraat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..placenjeto e dobro za odrzuvanje na vidot..a i ubavo e da imas ..voda vo oci..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Placham,.. ne se krijam i voopshto ne mi e sram..
Toe se emocii kako i srekjata,lutinata....zoshto ednite bi gi kriele a drugite so zadovolstvo bi gi pokazuvale?? Nema logika... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нели солзите ги прочистуваат очите...значи,убаво е некогаш и да си поплачеме
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Placenje? Nekogas SAKAS.. imas potreba Ti se place Ali nemozes da ZAPLAces toa e NAjtesko :( Grutka VO srceto!....Placenjeto JA iscistuva dusata I grizata!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo koga lupam kromid dur mi kapat mrsuli vrz nego
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si proveriv vo rasporedot - denes mi e den za placenje
bas ubavo: kje si gi procistam ocite
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш сега ми е период на плачење. ме фатила некоја депресија и мислам дека ако некој ме погледне накриво, ќе се утепам од плачење.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaa si placam jas placka sum.......i so e naglupo od sitnici.... za poteskite raboti si naogam nekoe utesuvanje ili resenie
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano bev golema placka ... sto i da mi receja jas odma pocnuvav da placam, bilo negativno bilo pozitivno, toa golem"problem" vo skoloto mi bese!No nekako se nauciv, stvarite koi mi gi kazuvaat da gi prifakam... Da i sega ima momenti koga placam, mada retkost e
cesto placam od radost, koga nekoj vo dusa i srce ke me pogodi so nesto ubavo! Isto taka koga ke mi se nasoberat mnogu emotivni stvari, koga ke si legnam i koga ke pocnam da se "zanesuvam" vo mislite znam bez sram da se iznaplacam i ptoa kako jagne da si zaspijam
|
|
ARABELA
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=seka]
Porano bev golema placka ... sto i da mi receja jas odma pocnuvav da placam, bilo negativno bilo pozitivno, toa golem"problem" vo skoloto mi bese!No nekako se nauciv, stvarite koi mi gi kazuvaat da gi prifakam... Da i sega ima momenti koga placam, mada retkost e
cesto placam od radost, koga nekoj vo dusa i srce ke me pogodi so nesto ubavo! Isto taka koga ke mi se nasoberat mnogu emotivni stvari, koga ke si legnam i koga ke pocnam da se "zanesuvam" vo mislite znam bez sram da se iznaplacam i ptoa kako jagne da si zaspijam [/QUO Како си успеала од плачка да се претвориш во трезвена личност,кажи совет оти мислам дека сум најголемата плачка на светов
|
|
Се што ни треба е љубов
|
|
ARABELA
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |