|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 59> |
Автор | ||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledas deka i toj ima ista frizura kako tvojata ... srodna dusa ... romantika |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
romantika e seto toa so se slucuva eden sat pred da se soblecete i ostavite emociite da se dvizat vo ritam
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ka se tepaat dve zeni, za momak...
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wishful thinking |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
molim? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shto si saka toa si zamisluva
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ubava e zamislata
a use da e vo kal so tanga auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
||
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Romantikata najcesto e nesto sto se slucuva slucajno.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едната страна си мисли дека е случајно, а другата страна цел ден пред тоа ги спремал/а деталите
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne e taka
ova mi lici na detaljno organizirana spontana zabava nema vrska EV- romantika e voglavnom spontana ideite se redat koga si vo nejzinata blizina Изменето од anakin - 23.Јуни.2008 во 23:37 |
||
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sosema se soglasuvam, oti ako se planira, sekoja strana si ima svoja 'pretstava' za romantika, i na kraj ... fijasko. vo studentskite godini edna drugarka ja pomina nokjta so deckoto kaj nea (i dvajcata 'od strana'). se bilo za 'cista desetka'. arno ama, sabajleto koga se razbudila, deckoto ja docekal so tendzerceto mandza sto majka mu ja pratila po avtobus a toj istrcal da i go donese na 'ljubenata' da si jadat zaedno . shokirana od 'romanticniot gest', taa mu se iznavikala, covekot si zaminal uste poshokiran i ne se vratil. i den denes i e maka oti poaren ne sretnala. uups! ova e vekje za temata 'koga e predocna...' |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Требало манџата да и ја истури од глава на другарка ти, уствари не, не вреди за таква човек да си остане без убавата манџичка на мама |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stom drugarka ti poveke cenela romanticni gestovi od "mandzata na mama pratena po avtobus"... sigurno deka poaren nemalo da sretne!..
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...u pravo si, kao mama sho ke zgotvi, ni tri romantichni nemozat... |
||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |