|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 84> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ШТО СЕ СЕ ПИШУВА!!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислим дека во Elizabethtown имаше интересни и прилично оригинални идеи за самоубивање... за тие што ги интересира , успут, ја не го догледав филмот
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako naskoro ne mi se promeni nisto vo zivotov...i jas se utepuvam...sto za dzabe uste 100god edno pa isto....eeeeeee
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro aj ne se utepuvam...se stresoa moderatorite da ne mi padne na um takva ideja...pa so vakvi moderatori kako moze covek da posaka da se utepa ?...sea ke gi bacuvam
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samoubistvo = labilen karakter
|
|
apce
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samoubistvoto e moment na slabost i pomatuvanje na svesta.
|
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znaci deka si mrtov ako si izvrsil samoubistvo...namesto da procita nekoj a kniga zeva u prazno ili ogovara
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi doslo da se samoubijam(kako i na povekjeto vo teska situacija)ama ne go storiv toa od ljubopitnost da vidam sto se moze da mi se sluci,dali dobro ili loso seedno...ne sum jas taa sto resila koga da se rodam,nitu sto ke resi koga da umram...
(a i ljubopitna sum si be sega so da pravam ) |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво самоубиство-какви бакрачи...
Никогаш не сум помислила на такво нешто... Кај и онака мука ме фаќа што еден ден ќе морам да си ја исполнам обврската кон мајка природа,па уште сама да посегнам за да ја убрзам постапката???Ни на крај памет не ми е! |
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se izmacuvam bavno...i posledicite od toa koga-togas ke me ubijat.
|
|
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred 3 dena se samoubi moja skolska drugarka....
steta za devojceto...preubavo beshe...pametno..samo trgna po kriv pat...a imashe se |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se truele, se besele, zaradi onoj ili onaa, a u stvari oni uste prethodno si bile labilni licnosti koi si nasle izgovor
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja ednas oddamna se samoubiv hahahahhah
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |