IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Самоубиство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Самоубиство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 84>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 18:49
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

...NAVISTINA SE DVOUMAM...SAMO OKOLU DATATA...4 ILI 5 jUNI...mislam deka ke bide sepak 4 juni..na 5 mi e rodenden..pa ke bide ubavo da se sovpadnat datite...B]me maci naciunot...mozebi e epten zenski,ali mislam deka koktel od razni apcinja e najdjdobar ....krv vo kada so topla voda izglerda premnogu kic i fimski a i saskam da sum oblecen...najubavata garderoba...ne sakam drugi da me mijat i oblakaat...ke se sredam sam...kako za najgoilemata sezonska zurka...belata kosula od D&G ,crnoto sako od HUGO BOSS ...samo mi treba ubav kais...i baram fina italijamska cipela..ne sakam spicasti,sakam ubava cipela..se potsisav...ali imam uste rabota...koj bi rekol deka i samounistvoto bara detalno planiranje

...НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ШТО СЕ СЕ ПИШУВА!!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 00:05
Мислим дека во Elizabethtown имаше интересни и прилично оригинални идеи за самоубивање... за тие што ги интересира , успут, ја не го догледав филмот
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 01:40
Ako naskoro ne mi se promeni nisto vo zivotov...i jas se utepuvam...sto za dzabe uste 100god edno pa isto....eeeeeee
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 11:14
Dobro aj ne se utepuvam...se stresoa moderatorite da ne mi padne na um takva ideja...pa so vakvi moderatori kako moze covek da posaka da se utepa ?...sea ke gi bacuvam љубов бакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнеж
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:27
samoubistvo = labilen karakter
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:52
Samoubistvoto e moment na slabost i pomatuvanje na svesta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 11:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 13:54
Ne znaci deka si mrtov ako si izvrsil samoubistvo...namesto da procita nekoj a kniga zeva u prazno ili ogovara
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 17:23
Mi doslo da se samoubijam(kako i na povekjeto vo teska situacija)ama ne go storiv toa od ljubopitnost da vidam sto se moze da mi se sluci,dali dobro ili loso seedno...ne sum jas taa sto resila koga da se rodam,nitu sto ke resi koga da umram...
(a i ljubopitna sum si be sega so da pravam )
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 18:06
Какво самоубиство-какви бакрачи...
Никогаш не сум помислила на такво нешто...
Кај и онака мука ме фаќа што еден ден ќе морам да си ја исполнам обврската кон мајка природа,па уште сама да посегнам за да ја убрзам постапката???Ни на крај памет не ми е!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 14:29
Se izmacuvam bavno...i posledicite od toa koga-togas ke me ubijat.
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 09:58
pred 3 dena se samoubi moja skolska drugarka....
steta za devojceto...preubavo beshe...pametno..samo trgna po kriv pat...a imashe se
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 10:48
Se truele, se besele, zaradi onoj ili onaa, a u stvari oni uste prethodno si bile labilni licnosti koi si nasle izgovor
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 10:49
i ja ednas oddamna se samoubiv hahahahhah
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.