IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 55>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 14:29
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by Astra Astra напиша:

Black devil a sto se slucuvase so zabite vo tvojot son? Samo toa sonuvase ili ime i nesto drugo plus?

па да само тоа..........поточно моите заби......а на другото не се сеќавам.....

Астра.....знаеш ли што значи тоа?????
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 14:49
Originally posted by Astra Astra напиша:

Sloboda ili potreba za osvojuvanje novi prostori soznanija ili napreduvanje povisoko.

...pa normalno be...thanks Astra...намигнување
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 20:14
Black
te prasav za podetalni informacii okolu tvojot son so zabite, ova sto go napisa dosega e samo 1 recenica od koja nemozev da izvlecam nisto. Ako se sekjavas na uste nesto vo sonot vo vrska so zabite, pisi.Znaci sto pravis, kaj si, sto custvuvas vo sonot i sl...se sto pametis, pa i najsitnite detali.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 23:42
хм Астра обично не ги паметам соновите.......мислам дека се гледав самиот себе во заби......мислам уште еден јас пред мене и го гледам во заби.........тоа беше
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 09:34
Hmm...neznam Black Devil sepak samo ova ne mi kazuva nisto. Sorry.
Obicno koga nekoj sonuva zabi ili se zdravi, rasipani ili ispagjaat..vaka samo gledanje vo niv kako kaj tebe stvarno neznam.Izvini.
Ti ovde spomnuvas uste eden pred tebe i go gledas vo zabi. Dali ti gledas vo svojot odraz ili ne?

Изменето од Astra - 26.Мај.2008 во 09:37
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 14:44
Moite sonovi najcesto mi nosat nekoja skriena poraka...
Veruvam vo niv,najcesto se povrzani so mojata realnost,kako nagovestuvanje na ona sto kje mi se sluci ponatamu..barem taka se pokazale dosega
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:22
...a dream is a wish, your heart makes...трепкање

...by the way, slabo sonuem u zadnje vreme...хи,%20хи...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 02:26
Si sonuvam redovno, sekoja vecer i toa celi filmovi ponekogas..намигнување 
Cesto pati se budam i umorna od sonuvanje, ne gi pametam site sonovi (taman rabota, uste toa mi fali vo glavata), ama imam i mnogu sonovi sto nema nikogas da gi zaboravam!..
Mislam deka ja odrazuvaat mojata podsvest, seto ona sto kako misla, zelba, strav.. ostanalo nekade vo nekoja vijuga da ceka pogoden moment za da ispliva na povrsina..
Ponekogas imaat znacenje, ponekogas mi se besmisleni... ama toa se tie.. moite sonovi koi go nadopolnuvaat moeto jave!..голема%20насмевка
Кон врв
Anne_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Локација: Italy
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anne_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 17:20
kolku i toa sto sum go sonuvala e silno, nezaboravno jas koga ke se razbudam vo istiot moment zaboravam sto sum sonuvala. i posle so tek na vremeto mi teknuva.. ama onaka bledo i zaboravam..
zatoa mn mi e cudno koga nekoj ke pocne da zboruva sto sonuval, pa i uste raskazuva detali, pa sto toa znaci..
I LOVE MY LIFE
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:28
zamislete kakov son:
ljuboven film od 60-70tite, toj ja zema vo pregratka...taa ja zafrla kosata nanazad...toj se nadvisnuva nad nea...se gledaat vo oci...i kazuva romanticni zborovi...i taman da i' se zakolne na vecna ljubov i da ja bakne socno...
...taa pravi grimasa..."budalo, me prekrsiлутина"
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:36
ti se sluci toa nekogas?плазење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:58
ne be, son samo
vo zivo jas nego go prekrsuvamплазење

Изменето од kejt-d-grejt - 30.Мај.2008 во 16:58
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:00
AHAM - DOBRO

A TI KAZA VO ZIVO

ME PREKRSI MORIIIIIIIIIIIIIII??????????
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:01
aha kje mi kaze....samo neka probaлутина
mislis za dzabe jas si ja nosam sekade so mene mojata vesterska metla
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,217 секунди.