|
Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Автор | |
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posto u praksa ne sum razmisluel za temava,
malku me iznenadi, pa zar nekoj se sekira kako da ja dovede devojkata do orgazam.??? Eve sea sefte se mislam Dolgo vreme razmisluev, nemam nekoe vaka golemo iskustvo, u taa oblast, sebe si se donesuem do orgazam, vrlo lesno a za nea.....?? A ne e dovolno da i go stavis megu noze i da cekas da svrsi...?? Da ne treba pak predigra od po saat vreme..!!! Eheee!!!! A..??? |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...................................................
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ti li neznaes??????????............ako e taka navistina..........togas ..............
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum slusnal, ama ne mi e bas sve jasno... A da citam pioveke postovi od temava..???? Aj taka ke napravam!!! Изменето од којсумјас - 16.Мај.2008 во 12:44 |
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..................samo ti prodolzi da citash..................i sve ke ti bide pojasno..............
|
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so poplukuvanje
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke i go pustam "Dragi Spaga" da go gleda prvo
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........ah....ako i go pustish dragi spaga.usveta ke fati.nema ni da i se "digne" a ne da ja donesesh do "orgazam".............toj e samo za vo horor.........
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......
...kako, nikako, ako e frigidna nema da ja akne orgazam... |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i vakvi uste postoele... No vo edno moram pravo da ti dadam, ne e skogas bitna predigrata, i bez predigra moze vruco i slatko da bide.. Mislam deka najslatko e najubaviot moment vo vodenje ljubov zaedno da se dozivi, a za toa treba partnerot da se poznava i oseka!! |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...majstorja e, da ja dovedesh do orgazam bez da ja dopresh...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na krkus
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |