IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Интимност со некој што не ве привлекува?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Интимност со некој што не ве привлекува?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 18:30
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

da,no nekoi se proizlezeni od bujna fantazijaсреќа

pa jas bi go narekol toa konvertirajne taka da sluckite sto selucile na eden nacin vo realnost se ispovetuvaat so slucki sto se slucuvaat na drug nacin
cist primer tuka ni e filmot gospodin i gospojdza smit kade sto preku voeno oruzje se opisuvaat problemite vo semejstvoto ,kako vlijaat vrz vrskata nadvoresnite grupi na lujdze itn
    mnogu e ubavo koga nekoj film go gledas i razbiras sto saka da kaze so toa reziserot
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:18
Intimen , tesko,
to e mnogu intimno...

A sto se tice intimni megucovecki odnosi
od aspekt na masko-zenski relacii
daaaa,
intimen odnos so plavusa mi e slabost....

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:24
ne bre, bljak!

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 01:38
дали сум била интимна со некого?-свашта!!!!!!! не%20зборувам
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 00:30
НЕЕ!!!
Кон врв
rabani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2008
Поени: 490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rabani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:03
da
zatoa shto bev pijan i ochaen za sex
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 21:54
шо се овие прашања? .....па лични ствари се тоа ..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
One Million Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2008
Локација: Jamaica
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One Million Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2008 во 01:59
sum bila,mi se slucilo nekolku pati poradi pogresna procenka ili podobro kazano poradi nerazumno zaletuvanje.i eve od iskustvo mozam da kazam deka ne e toa toa.vo takviot seks nema nekoe zadovolstvo.na kraj sfakas deka e greska,i um za drugpat!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2008 во 23:10
Многу ќутеше и ништо не ми одговараше шо ќе ја прашав и башка грубо ми рече - Ај терај и не дрндај многу ! изненадување
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2008 во 14:51
Не не сум била и мислам дека нема ни да бидам освен ако сум толку пијана и незнам ни како се викам(а тоа не се случува)
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 04:56
ДА СУМ БИЛА ИНТИМНА......МИ ГИ ПЕРЕШЕ ТИПОТ ГАКИТЕ
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 18:30
Nema teorija da se sluchi intimnost so lichnost koja ne me privlekuva
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 14:46
Мене ова не ми се случило до сега,фала богу ама колку ги има што се работат со некои кои апсолутно и тотално им се непривлечни само ради интерес.
На тони ги има тие такви што оддржуваат врски за да си ја задржат работата, да добијат работа или да добијат било што
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 15:18
не ми се случило.....
и ако не ме привлекува,нема што да се губи време и да се оди дури до интимност
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.