IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Името е се што имаме
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Името е се што имаме

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 56>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 21:55
imeto nikoj ne moze da mi go zeme,nikoj ne moze da mi ja smeni mojata DNK...sega e vreme za pravilni,i razumni potezi...a ne za sredenovekoven lokal-patriotizam i lupanje vo gradi koj e pogolem Makedonec

Jas sum fino lepo za kompromis so Grcite,ke si vlezeme vo NATO i EU...i ondak fino lepo posle 2 godini site na referendum za smena na imeto od kakvo i da e , povtorno vo Republika Makedonija Sto ni mozat?..Veke ke bideme vo EU i NATO...da ne mozat da ne izbrkaat? sah-mat

Изменето од moira - 13.Мај.2008 во 00:28
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 23:53
ocigledno deka od golemive makedonci sto gi citam na temava posebno samo imeto i go imaat...nemaat so sto izgleda drugo da pokazat od makedonstina i peltecat li pecltecat kolku iamto bilo vazno, a ne daj boze ako se pripuka pa nema eden da ostane..imeto e se sto imame ocigledno se drugo e nevraboteno i pod stecajлутина
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:20
edno ime imame za nego gineme,pod isto sonce se budime
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:21
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

imeto nikoj ne moze da mi go zeme,nikoj ne moze da mi ja smeni mojata DNK...sega e vreme za pravilni,i razumni potezi...a ne za sredenovekoven lokal-patriotizam i lupanje vo gradi koj e pogolem Makedonec

Jas sum fino lepo za kompromis so Grcite,ke si vlezeme vo NATO i EU...i ondak fino lepo posle 2 godini site na referendum za smena na imeto od kakvo i da e , povtorno vo Republika Makedonija Sto ni mozat?..Veke ke bideme vo EU i NATO...da ne mozat da ne izbrkaat? sah-mat
Suk*r pametni luge vo MKD, BRAVO DRUZE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:24
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by nenno nenno напиша:

So Gruevski na celo i IME i PREZIME i NADIMAK ke dobieme.

А со Цукеринска на „чело„..ниту ИМЕ ...ниту ПРЕЗИМЕ ќе ни остане за... како што (ни) кажа ..само за 6 месеци (за разлика од дедо-и Ќиро Фиромољубецот...кој кажа само САМО за 2 месеца)..

пс

А за ПРЕКАРОТ...веќе си  имаме еден... веќе 17 години  чинам  FYROM  си беше..!!???.

Или проблем беше ...дали е тоа ПЈРМ или БЈРМ!!!!
Imam edna niva vo Kazani, ako sakas ke ti ja podaram i donesi stransi investicii. Abe site ste isti, tolku mnogu ke ve izgazime na izborive da INSULIN ke mora da vi nabavime da se oporavite kopucista vmrovski.
намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:38

of mori majko .....ti kolku sto ja razbiras diplomatijata i politikata, otidovme u k...c....da ne ti e nekoj od partiskive ideolozi drugar, pa ja otkrivte kako vika Evropa...aj objasni mi na sto ja temelis mislava...
изненадување
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:48
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

of mori majko .....ti kolku sto ja razbiras diplomatijata i politikata, otidovme u k...c....da ne ti e nekoj od partiskive ideolozi drugar, pa ja otkrivte kako vika Evropa...aj objasni mi na sto ja temelis mislava... изненадување

prvo kazi mi na koja "misla" mislis...a potoa ke ti kazam koj mi e drugar
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 12:48

prvo kazi mi na koja "misla" mislis...a potoa ke ti kazam koj mi e drugar

na taa tvoja genijalna ideja....vakva ideja moze da mu tekne samo na nekoj nov vmrovec so direktno ucestvo vo vlasta...od ovie novive mladive koi itaat kon preporod na drzavava....gluposti li gluposti....i so vikas makijaveli....smeni go imeto i op referendum i tolku....bravos...големо%20гушкање
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 13:57

Се обракам до Павлин бидејки постојано пишува на темата, но повекето коментари претставуваат критика на постовите од останатите членови на форумот, а негова анализа или мислење за решението во врска со спорот кој Грција го има со нас околу Името сеуште немаме прочитано.

Сметам и верувам дека и останатите членови ке се согласат со мене, бидејки пишува на темава а како што може да се забележи и самиот ја има отворено, ред би било да го слушнеме и неговото лично мислење.

Благодарам
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 14:58
Originally posted by moira moira напиша:

Се обракам до Павлин бидејки постојано пишува на темата, но повекето коментари претставуваат критика на постовите од останатите членови на форумот, а негова анализа или мислење за решението во врска со спорот кој Грција го има со нас околу Името сеуште немаме прочитано.

Сметам и верувам дека и останатите членови ке се согласат со мене, бидејки пишува на темава а како што може да се забележи и самиот ја има отворено, ред би било да го слушнеме и неговото лично мислење.

Благодарам

Сезнајкото..по се изгледа фатил џаде!!!!
Или ...некаде на Бихаќка.... (ни) го спрема „одговорот„???
голема%20насмевка

Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
svoeglav2008 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoeglav2008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 23:18
ИМЕТО Е СЕ ШТО ИМАМЕ...
ИМЕТО НАШЕ Е ВЕКОВНО...
ИМЕТО Е НЕШТО ШТО ГО ОДЛИКУВА И ОБЕЛЕЖУВА ЕДЕН НАРОД...
ИМЕТО НАШЕ Е СВЕТО...ИМЕТО НАШЕ Е ВЕКОВНО..ИМЕТО НАШЕ И КЕ ОСТАНЕ КАКВО ШТО СИ Е....
ИМЕТО НАШЕ Е МАКЕДОНИЈА...

СО НАШЕТО ИМЕ МАКЕДОНИЈА КЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО НАТО И ЕУ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 23:45
Originally posted by svoeglav2008 svoeglav2008 напиша:

ИМЕТО Е СЕ ШТО ИМАМЕ...
ИМЕТО НАШЕ Е ВЕКОВНО...
ИМЕТО Е НЕШТО ШТО ГО ОДЛИКУВА И ОБЕЛЕЖУВА ЕДЕН НАРОД...
ИМЕТО НАШЕ Е СВЕТО...ИМЕТО НАШЕ Е ВЕКОВНО..ИМЕТО НАШЕ И КЕ ОСТАНЕ КАКВО ШТО СИ Е....
ИМЕТО НАШЕ Е МАКЕДОНИЈА...

СО НАШЕТО ИМЕ МАКЕДОНИЈА КЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО НАТО И ЕУ...

Јавна опомена до nenno: ПРЕСТАНИ ДА НАВРЕДУВАШ И ПОЧИТУВАЈ ГИ ПРАВИЛАТА НА ПОДФОРУМООТ ПОЛИТИКА!!!

Изменето од moira - 14.Мај.2008 во 00:14
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:12
blaze si vi ,...so imeto,..!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:22
[QUOTE=moira]

Благодарам за прашањето...демек дсега моирче ќе извлече од мене стварно некое невидено мислење...фала ама нели гледате дека името нема да се смени...јас ли треба да ви кажам дека ние немаме ниту желба ниту идеја за промена на името...е сега посебно за моирче која е задолжена за овој дел од форумот би ја прашал дали ако не го седиме прашањето со името ќе има што да постира или нема зашто единствено што ќе ни остане од државава е ИМЕТО...жалам ама јас нема да гинам за некоја будала која нема идеја што да прави со името а посебно со државава...моирче форумов ти се претвори во партиски комитет на една или друга партијалутина
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.