|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 59> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Raskazana romantika veke ne e romantika,togas zvuci kako scena od evtino ljubovno romance..
Изменето од anastea - 18.Април.2008 во 15:42 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubava e EFTINA ROMANTIKA
bez pari |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poarno GRATIS otkolku EVTINA.. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha vickasto nema sto
orden delam za ova |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne pagjam na romantiki
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE DA SUM ROMANTICNA....TUKU NISTO POVEKJE NE SUM OD TOA
SAKAM CICI-MICI...
SAKAM CUCI-MUCI...
NIKOGAS DOSTA
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
DENIAS
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAPISETE ROMANTICEN TEKST ZA SVOJATA SAKANA ILI SAKAN....
ILI STO VI BILO NAJ ROMANTICNO STO VI GO KAZALE... |
|
DENIAS
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TE SAKAM
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иначе,... да не одам офтопик,.... беше мнооооогу романтично кога стоевме пред огледало,.... и ми рече,... погледни се.... и ми вика се виде нели,..... и јас онака аха као демек да де да што е финтава, голема работа, ако се видов,..... и ми ја прави,.... ете тоа девојче што го гледаш е мојата најголема љубов.... те сакам,...... и ја ват д фак малце ме збуни,..... само ми помина збунетоста Изменето од Eleni - 07.Мај.2008 во 20:55 |
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi velat deka sum gledala premnogu filmovi, pa sum barala takva romanticnost i vo realniot zivot koja sto ne postoela. A jas pak si veruvam Ke citiram edna scena od film koga Julia Roberts mu veli na Robert Redford (od Nevesta Begalka) koga go bara za maz: "Znam deka ke bide tesko, znam deka vo eden moment eden od nas ke posaka da si odi, no isto taka znam deka ako ne go napravam ova, ke zalam do krajot na mojot zivot "
Изменето од Eleni - 07.Мај.2008 во 20:56 |
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrne, pokrivot mi propusta, dojdi da gi praznis legenite
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Плаошник, си ветивме вечна љубов пред олтар... ова ме посети...сум била верник
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne gi gasi svekite, lepotice...
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |