![]() |
|
Бугарска музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 45> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Моја омилена бугарска песна! Постојано ја слушам (и гледам, ради типот
![]() ![]() Завинаги ~ Анелија и Миро А еве го и текстот: Завинаги Миро: Вече нощ и ден сливат се в мен изцяло. Искаш ли с теб да се върнем отначало? Можем ли сега пак да върнем двама любовта? Анелия: Вече нощ и ден губя те, ала не зная беше ли или не с мен до края. Не лъжи, за да спре да боли. Анелия и Миро: Вече нощ и ден сливат се за мен изцяло... Искам те, но те искам завинаги. Нощ и ден само с мен да си истински. Искам с теб да живея, но знам ще боли. Миро: Самотата горчи, любовта към теб изгаря. Анелия: Можем ли да се променим не зная... Анелия и Миро: Можем ли сега пак да върнем любовта? Вече нощ и ден сливат се за мен изцяло... Искам те, но те искам завинаги. Нощ и ден само с мен да си истински. Искам с теб да живея, но знам ще боли. Вече нощ и ден... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
zlatno srcence5 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Super se bugarkite,a osobeno PRESLAVA,ANELIA,MALINA,mn dobri pesni imaat a pogotovo pesnata...NE MOGA DA SPRA DA TE OBICAM
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
pak e vreme da se potsetime na
ANELIJA I OBICHAJ ME abe so da pravam koga mi haresva ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
http://www.youtube.com/watch?v=6_arRgTuAt4
Тази песен ми е най, най, най любима и ценна... Да бих могла да напиша стих би бил същия... И тъй като не мога ето това от мен за всички, които харесват или не харесват българска музика, и за тези , за които тя значи нещо... за тези, за които любовта към хората значи да даваш, да даваш, да даваш... ![]() |
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Bugarska muzika ne mi se dopaga no ima mnogu bugarki koi se sex BOMM
taa TEODORA ufff
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
http://www.youtube.com/watch?v=nNGJX_xGgBs
айййййййй, да ме извиняват някои хора- хм- хм ама много си я харесвам... дори \азис ми харесва ..... ахахахахахах ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tea4ever ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Bugarska muzika?
Zarem imaat bugrite svoja muzika? Se im e kradeno de od nas de od srbite i slicno |
|
![]() |
|
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Песнава ептен ми се свиѓа!!! Дали некој знае од каде би можел да ја download-ирам?
Однапред благодарам! Алисия - Едва ли те боли |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Najglupa muzika na cel svet...Mislev neznaet da peet..glupaci bez navreda ama taka e ....odite na www.youtube.com bugarski idol i gledajte pa ke vidite daka neznaet da peet....
|
|
![]() |
|
cigare-migare taktika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
ejjj tatarive se smeshni...
|
|
![]() |
|
girl93 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
lelelele kako pejt ovaj lelelele |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
украдена е |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |