|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 84> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidis ti sakas da se boris- mislis deka ima izlez
e nekoj smeta i nesaka da se bori - misli deka borbata e bezpolezna mezebi ne e vo pravo so misli deka e bezpolezna a mozeni e e vo pravo???? negovo e dali kje se bori ili ne nema vrska toa so hrabrosta samo so REZIGNACIJATA stigna do kraj - so mu izgleda logicen vo momentov jbg sranja se slucuvaat |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу е тешко да се коментира на оваа тема...затоа се воздржувам од коментари, иако сметам дека од човековиот живот нема ништо повредно на свет, па затоа во никој случај тој живот не би требало да згасне (освен силом други прилики, нели). И во најголемите депресии и најголемиот очај треба да знаеме дека во животот секогаш може да се случи нешто што ќе ни го промени мислењето или потполно ќе ни го промени целиот живот, па затоа не треба да се откажуваме се додека некој друг (???) тоа не го реши! А за старите луѓе на кои алудира 'Кин ќе кажам - Од каде да знам дека утре научниците нема да измислат "некој напиток" како од Светиот Грал на Индијана Џонс! Може звучи смешно, ама верувајте денешнава наука ветува многу, а покрај тоа и таа се развива со геомтериска прогресија, па така - она што е денес научна фантастика утре сигурно ќе биде научен факт и реалност!!! Изменето од james dean - 03.Мај.2008 во 16:04 |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
james dean potpolno si vo pravo, i jas takvo mislenje imam za samoubistvo.... mi teknuva, baba mi sto mi velese cesto... "posle dozd sekogas sonce gree" ... koga mi e tesko ili koga sum vo situacija so mi se cini teska, pomisluvam na nejzimite zborovi, taka sum ucena, sekogas svetloto posle temniot tunel da go "baram" ... sekoj si ima svoj nacin na "resavanje" problemi/situacii... za nekogo e samoubistvoto resenie na problemot/situacija
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toj KIN nikogas ne aludiral na starite lugje
ovde ne zboruvame - vase mislenje za nadminuvanje na problemite za da nedojde do samoubistvo ..nego dali e toa tolku strasno . koga nekoj se odlucil i dali si ima pravo i pravo na svoja pricina za toa ima li pravo da nesaka da gi nadminuva pricinite za amoubistvoto???? e toa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje imas mnogu kontra-repliki na ovoj post
no jas sepak mislam deka si vo pravo!
ne daj boze....nikoj od nas da se najde vo takva situacija
no sranja postojat vo svetot
i za zal ne se retki
samo koga se daleku od nas, togas nemame sluh da gi razbereme, pa se pravime i silni i pametni
ako
neka si stojat tamu podaleku od nas
i neka nikogas ne gi razbereme
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jako
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto tolku se CRNO? dozd/sneg isto ti e( ke napisev sega nesto , no ke se vozdrzam)...i posle ladna zima, so mnogu smeg i mraz doaga prolet! Sonce, koe siot sneg i mraz go topi... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako resis da ne sakas znaci se samoubivas, ako nemas kogo znaci si ubien.
Mislam deka zatvorite trebada bidat socineti od masko- zenski parovi kade planski ke se obucavaat da sakaat...podobro perenje mozok zdravje...i koga ke izleze od zatvor ke bide nezen i site ke gi saka i nema da pravi belji ...ama sum ponekogas pameten... |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makijaveli,te zamoliv da mi se javish koga ke se logirash,ne go stori toa
ke moram sega javno da te opomenam da se vozdrzish od vakov tip na komentari,veke imam poplaki od ostanatite chlenovi,premnogu voznemiruvachki deluvaat. Ostanatite...drzete se na temata |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Самоубиство - погрешен обид да се побегне од проблемите. Ако имаш проблем реши го зашто ако се самоубиеш на твоите ќе им останат и нивните лични, и твоите лични проблеми.
Ако се убиеш себеси, ќе убиеш уште неколку личности на кои си им сраснал во душите! Ниту си дошол на светов по своја волја, ниту имаш право да си заминеш по своја волја. |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не стануваш обичен убиец-автоматски стануваш СЕРИСКИ убиец! |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или подобро речено, сериски самоубиец! Затоа Макијавелче главата горе, мислите освежи ги и духот подмалди го !
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |