|
Рап музика (генерална дискусија) |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
EVIL-B
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Norfolk Island Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke snimam od kolku sto slusam.
|
|
Bill Collecta
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam slusnato!!!
|
|
deyan
Нов член Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vaka jasum eden od naj uspesnite raperi vo veles do sea imam baagi pesni sea kje snimamaM za SYNTETIC RECORD'S
mene naj omilen mi e SNOOPY MC Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:35 |
|
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееееех....РАП пеач, кај им такво нешо :)
Непеат тие, рецитираат :) Мојот омилен МакРапер...шо знам, валда РНС има повеке луге шо ги ценам и сл ама РНС ми е нај нај и флоу и рима(највеке ради брзо рецитирање), сече типот :) Џака како текстописец, текстови што носат учење прават емоционален излив :) Многу закон текстови праи (оваа новава, Брука, вреди да се чуе) Блажеј и Струја ака СТР2 исто така кинат, флоу + бит, а и скречер ко струја нема у МК !! И то, ко што гледате Легија орентиран :) значи ете ја мојата омилена екипа тука. |
|
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам имам...освен што имам слушнато и на рипит ми е по цели денови :)
|
|
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катастрофа невидена
|
|
Македонија е вечна!
|
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da imam slusano ima nekoi dobri pesni ama...
|
|
Mortisha
Нов член Регистриран: 28.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2fast:)
|
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ice cube |
|
Zaspana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој бе шо вие
|
|
Deyan Fanky
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jasum artist Hip Hop od veles eve slusnete nekoj
pesni od mene i kazete kako vi se svigja naskoro ispagja na pazarot i noviot album Realni Storii www.novihitovi.blog.com.mk www.deyanfanky.blog.com.mk www.gelekrecords.blog.com |
|
Deyan Fanky
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da vidime da li ima talenti na forumoiv ne mora da si raper za da mavas SLOBODEN STIL eve jas kje roknam prv realnost za ulicata
{Ulicata} e mesto na zlostorstva ubistva i pedofili mesto na sliuvahe i kade sto nema lugje mili {Ulicata} kade sto site gledaat korist,se izdavaaat,za pari se prodavaat i kade sto sekoj eden so svojte talenti se fali {Ulicata} kade sto mnogu zavisnici od droga marihlana,lugje so prirodna mana,kade sto umiraat za hrana Vaka jasum toj sto sum sekogas odam napred ne gledam nazad dosta mi e od filmaje na raperi isrok i zapad Gele-K Records koj me krena na nivo od sekogas sum bil JAS ne sum kuce divo Ova e fs kako za pocetnik go napisav da ne se praam mn pameten da vidam drugite kako rapuvaat pa da pocnam vo akcia RESPECT Deyan Fanky |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки Фри Стајл на форум па и колку да ти е добар не иде вака напишан...шо к** ме боли мене какви зборови си употребил ако не ти чујам флоу на увце ....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |