|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 84> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne rekov da menuvas tema
pisuvaj tuka svoe mislenje no nepostiraj tvoi SCENARIJA nevkusno e |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izlez od situacija? sigurno ne, nema problem/ situacia koja ne e resliva, no ne so samoubistvo! jas licno mislam deka samoubistvo nema nisto so hrabrost! Toa e samo kukavicki nacen da izbegas od taa situacija i da gi " resis" problemite! |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma dali e kukavicki???
pa donekade e tocno.... no ako razmislis i ne e taka no, sekogas postoi negov Izbor nekoj nekogas nesaka da postoi vekje nikoj ne go prasal dali sakal da bide tuka na ova planeta pa i on netreba nikogo da prasuva dali mora da zivee tuka na ova planeta prosto-- mu dojde --- dosta beshe |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da vo pravo si nikoj ne go prasal... NO znae li kade potoa ke bide? kukavici e da se bega od problemi, no sepak hrabros e da skoknes od deseti sprat... Hrabro e da ostavis se nereseno... kukavicki e toa da go mozes, bez da mislis na ostanatite.... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a neznam
ima neso i vo tvoeto no ne sme vo pravo nitu jas pa nitu ti cudna e ova tema UPRAVUVANJE NA SVOJOT ZIVOT VO SITE MOZNI VARIJANTI nikoj nemoze tocno da kaze so e pravilno- oti sepak zavisi od lucaj do slucaj so ako nesaka da se soocuva so posledici negovo pravo e da prekine valjda i jas nesum nacisto , za ova no edno znam nema pravo so toa da opteretuva ili im nanesuva loso na drugite Изменето од anakin - 03.Мај.2008 во 13:34 |
||
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro sto sme vo tema filozofija
vo pravo si sekoj smee sam da si odluci, ziveeme vo eden svet vo koj skoro sekoj go ima toa pravo, sam da odluci! NO drugarite/porodicata itn... i tie go nemaat vo toj moment/takva situacija toj izbor... |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......ednostavno,se izmori...od zivotot... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e deka e dobro vo taa tema SME |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ne go razbiram izrazot se izmori od zivotot... mojot dedo imashe 84 godini... a praveshe planovi kako snaata... koga ke go zenime sin mi... da go daruva bovca... i kakov kostum da mu kupime.... a sin mi togash beshe prvace.... vo zivotot sekogash ima neshto ubavo... |
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
skoro sekoj ednas vo zivotot se oseka "izmoren od zivotot" no toa ne mora da bide kraj |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mora da bide kraj za 99%
no sekogas gi ima tie 1% neli samoubista se slucuvaat |
||
|
||
Kiniki
Нов член Регистриран: 01.Мај.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
. Изменето од Kiniki - 31.Декември.2009 во 11:13 |
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, nazalost potpolno si vo pravo |
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto imame NIE tuka da opravduvame? sekomu svoeto, kako sto rekov... i jas sum protiv samo ubistvo no kako anakin sto rece... postojat i sekogas ke postojat tie osobi koi se resile da se samoubijat |
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |