|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 84> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hrabrost e da se soocis so zivotot, a samoubistvoto e kukavicluk!.. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..МА НЕМОЈ!!!...ТОА Е ХРАБРОСТ!!!...НЕ СЕКОЈ ГО МОЖЕ ТОА!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E zosto da ne go moze?.. Toa e barem lesno: ke preses veni, ke se nagoltas apcinja, ke se frlis od 10-ti sprat...ke zamizes i ke go storis toa (potrebna e i hrabrost sekako, no kukavicluk e vo smisla na toa deka begas od zivotot i od problemite!).. Ima li pogolema hrabrost od toa da izdrzis i da se soocis so problemite sto te tistat i da se boris so niv, bez garancija deka ke uspees i da gi resis?.. Kakov nacin e toa, da si go odzemes zivotot i da izbegas od se vo pregratkite na smrtta?...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....ЕДИНСТВЕН!!!.....САМО НЕЗГОДНО ШТО ПОПОВИТЕ НЕ ЧАТАТ ЗА ПОГРЕБОТ..АКО ВЕЌЕ ГИ НАЈДАТ .(што се заакав па јас во оваа тема...)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..e jas za malku ke si pomislev da ne si potencijalen samoubiec..
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми кажаа дека било јако да се самооубиеш,ај некој нек пробат и нек ми каижит хехеххехе
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj sega i ti da oish...gleam i ti si oflajn... pa posle da mi zavlecete noga... jas onaka onlajn... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...NAVISTINA SE DVOUMAM...SAMO OKOLU DATATA...4 ILI 5 jUNI...mislam deka ke bide sepak 4 juni..na 5 mi e rodenden..pa ke bide ubavo da se sovpadnat datite...B]me maci naciunot...mozebi e epten zenski,ali mislam deka koktel od razni apcinja e najdjdobar ....krv vo kada so topla voda izglerda premnogu kic i fimski a i saskam da sum oblecen...najubavata garderoba...ne sakam drugi da me mijat i oblakaat...ke se sredam sam...kako za najgoilemata sezonska zurka...belata kosula od D&G ,crnoto sako od HUGO BOSS ...samo mi treba ubav kais...i baram fina italijamska cipela..ne sakam spicasti,sakam ubava cipela..se potsisav...ali imam uste rabota...koj bi rekol deka i samounistvoto bara detalno planiranje
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a na 4 Juni da idevme na kafe....kaj Pero na kafe...mislam deka podobro e da ideme na kafe maki...
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze...ke imame sikter-kafe bu moja cest...jas castam za rodendenot i za smrtta..sovrsen balans...ne mislish taka?...a ke mideme i na pizza u dal met fu...ke bide ok..poslednoto kafe,pijalok,jadenje...isto kako osudenik na smrt..samo sto ova ke mozam da go proslavam so site sto gi sakam...a i ke bideme na sloboda..vozbudeni i polni so adrenalin
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma daj maki...koga ke me zapoznaes ke posakas da zivees uste 100 godini .....ne mi zbori taka...i mozebi pak hetero ke stanes... ...iako i vaka te sakam...drugarka mila si imam...
Изменето од moira - 30.Април.2008 во 03:38 |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be bejb...gay sum..i veruvaj koga ke me zapoznaes ke sakas da me imas za gay friend..a i koga bi se reinkarniral povtorno vo musko..bi sakal povtorno da sum gay.....gay e ok...zabavata e neverojatna...ajde u meguvreme edna SK "faca pravi gay tulum...te nosam...ke vidis zasto mi se dopaga toj life-style
Изменето од Makijaveli - 30.Април.2008 во 03:44 |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Maki mene ne mi smeta sto si gay....ti kazav deka i taka i taka si mi mila drugarka...mi smeta ona sto go pisuvas za datumite i za mracnite misli....toa mi smeta...i mislam deka ne e vo red....bidi HRABAR maki i izodi ja patekata....
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ...A na 5 mi e rodenden...ne sakam vo zemja da me jadat crvi...ke me spalite mila...a cesta saskam tebe da ti ja dadam da go frlis dogorceto..otkako ke ja ispusis cigarata..a dodeka ja pusis u pozadina Lou Weed neka ja sviri od Pearl Jam -ALIVE...KE MOZES DA GO STORIS TOA BEJB?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |