|
Секс и менструација |
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Автор | |
barbi4e
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a gadno tie ne go procitav nigde samite ginekolozi kazuvaat dek nee ubavo da imas seks so mestruacija bideki bratmie ginekolog.................
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno NE!!! [:-&] ... mislam deka retko koja zena moze vo vreme na menstruacija da uziva!! a na isklucokot, sto da im kazam, erlija da si uzivate ....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕЕЕ
|
|
panche_i
Нов член Регистриран: 03.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не смета мнопгу но сепак е нехигиенски
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e pri kraj
ne smata mnogu ..a za obilno neznam mislam kolku i da ima zastita del od k*rotresieto ke bide lom |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ne i ne
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не! зашто е грозно, неугодно и валкано. Плус таков секс без заштита е супер прилика за закачување некаква заебана инфекција. Мислам дека најдобро е женскиот организам да се одмора од полови активности во период од тие 7 дена секако процесот на крварење си создава свои непријатности, раздразливост и сл, ионака останатите денови во месецот се слободни за секс така да може да се прескокне една недела.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да
Мене дури и ми е уживанција тој период секогаш си продолжувам дека ми трае ден-два повеќе Ама минатиот пат прво реков добив(зошто така се чуствивав) па излезе да ми доцни,и кога веќе доцнеше 5-6 дена Кога реков може ќе бидеш татко....... А значи тИИИииииИИИи.............????? интересно беше |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaginalen ne, bljak
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abre lugje zenite se poosetlivi vo toj period
iako ne sum za taa opcija |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas i nikakov
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sansi....mi se gadi od samata pomisla....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не...
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одвратно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |