![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 242> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Анакин дали ти се сметаш како последен диносаурус со ова што го кажа? Не те навредувам само прашувам. Патем рече вистината не те вреѓа нели?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
HAHHAHA USTE EDEN STUPIDEN POST NA OVOJ FORUM DA NEMAS SLUCAJNO 7 GODINKI MILICHO ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
the king ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
lele bratce ama nalutena ti e ovaa bibsavaaaaaa
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
DA SE VRATIME NA plocite SO 10 BOZJI ZAPOVEDI
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ако е ступиден одговори..тие се најлесни нели....
Кинг мило ја никому не сум лута....јас само се распрашувам ![]() Изменето од blueprayer - 26.Април.2008 во 19:37 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Изменето од anakin - 26.Април.2008 во 19:50 |
|
|
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
hahaahahhaahahaha
|
|
end off days 15...14...13....
|
|
![]() |
|
AJDE VERNICI NIKOGAS NE SE ZAPRASAVTE KADE E OSNOVATA NA VASATA RELIGIJA????????????? |
|
|
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
cccccccc......
i nesto plocite...... na kamen nesto...... mojsej.... kako bese..... ????? :)))))))))))))) |
|
|
|
![]() |
|
е добро Анакин ако толку сакаш оф топик еве ти-КОЈ ТИ Е КРИВ КОА САКАШ ДА ВРЕЃАШ А ДА НЕ ТИ ВРАТАТ??? ЈАС НЕ СУМ ТАА КОЈА КЕ И РЕЧЕШ МИЛИЧКО ДУШИЧКО И КЕ БАНИРА НЕКОГО БЕЗ ПРАВДА!!! заради вакви како тебе и се тргнав од модераторство...преку глава ми се ваквите ај да не кажам какви не ми личи
П.С. се извинувам за оф топикот браќа модератори ![]() Изменето од blueprayer - 26.Април.2008 во 19:40 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
no nekako od obratna strana...
no toa ne e bitno vo momentov da se vratime i damu kazime (ke recam) na tvojov uste ednas deka toa ne go znae nikoj pa dago preskokne veke ednas prasanjevo, cel den istoto go postavuva... |
|
|
|
![]() |
|
de bre anakin toa samo bog znae........
ama si cuden........ :))))))))) |
|
|
|
![]() |
|
ЗА ИНАТ ЈАС НЕМА ДА ГО ИЗНЕСАМ МОЕТО МИСЛЕЊЕ...АНАКИН ајде сеа речи глупа сум па не знам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pa dobro dokolku ti znas kazi temolam... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |