![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 242> |
Автор | ||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
TVOJOT ODGOVOR E TOTALNO bez veze OCEKUVANO OD VERNIK |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|||
Или поубаво речено кога Бог нешто сака да направи доволно е само да рече:"Биди!"-и тоа мора да биде.
![]() |
||||
![]() |
||||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
|||
izvini blueprayer moja greska mislev na omer....
sorry |
||||
end off days 15...14...13....
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
Точно така Омере.
![]() ![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|||
Претпоставувам во некоја зоолошка градина е мојот одговор на прашањето.
![]() |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
PO NEINTELIGENTNA SI NEGO SO MISLEV JAS SUM COVEK CII PREDCI BILE MAJMUNI A MAJMUN IZIGRAVAS TI TUKA DURI I SMAJLINJA OD MAJNUN STAVAS TUKA Изменето од anakin - 26.Април.2008 во 19:07 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
Fantastic Lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
|||
pa normalno Anakin,,,na prashanje "bez veze"....se dava odgovor "bez veze"... ili ochekuvashe da filozofirame sega okolu tvoeto prashanje??? ![]() |
||||
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
||||
![]() |
||||
|||
Хај реци болан,шта си мислио на мене,бујрум,питај. ![]() П.С. То је Кинг написао,не ја. Изменето од Omer El Faruk - 26.Април.2008 во 19:08 |
||||
![]() |
||||
|||
фала на комплиментот
![]() Омер мислев за тоа што ти „некого„ праша а не ти одговори ![]() Изменето од blueprayer - 26.Април.2008 во 19:08 |
||||
|
||||
![]() |
||||
the king ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
|||
biblijata ne e ni kazana od bog ni napisana pa pak ja narekuvaat sveta... ne se sveti kamenjata tuku zborovite prijatelce, bidejki se kazani od bog... |
||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
![]() |
||||
|||
AMI UMNA SO ODGOVARAS NA PARASANJE AKO SMETAS DEKA E BEZ VEZE POSTAVI TI NEKOE PA DA SE NASMEEME |
||||
|
||||
![]() |
||||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
|||
anakin........ccccccccc
bile napisani na kameni ploci mozebi za da ima sto lugeto da cuvaat ...ako bile na titaniumski tie ke si stoele taka bez da bidat unisteni znaci moze da gi napisal na kamen za da im dade na lugeto nekoja obvrska...da si cuvaat nesto....a posto nikoj ne znae ni kade se niti gi videl......moze lesno da se pretpostavi deka moze bilo pisano i na pesok pa ......... |
||||
end off days 15...14...13....
|
||||
![]() |
||||
|||
KADE SE DENES KAMENJATA?????
SLEDNO PRASANJE GI IMA????? |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |