![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 178179180181182 242> |
Автор | |
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Сега ке ти рече мајмунот
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Прашање за Анакин-каубоецот со црна капуљача:Кој создава Бог или човекот?
![]() Изменето од Omer El Faruk - 26.Април.2008 во 18:55 |
|
![]() |
|
the king ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
jas cisto se somnevam deka bog od nebo mu ja patil plocata...
bog mu gi ispratil recenicite a toj gi prenesuval na tie kameni ploci, a vo toa vreme za nesto podobro ne znaele, toa go znaele kako najdobro... |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
во ред според тебе не знам ај сеа пријатно држи се на темата....и не прави од ништо нешто зашто мене не можеш да ме налутиш.....добро знаеме дека Исус можел се да има...а тебе ако не ти е јасно зашто баш на таква пишал седни прочитај ...
|
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
TI NITU ZNAES SO E IRONIJA
ZAPRAVO NISTO I NEZNAES ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ајдее...значи го изврте тоа што го реков абе за 360 степени...навистина не ти фаќа лејката....не сваќаш дека тоа беше иронија или???? треба да ти објаснам?? 2+2=4
Изменето од blueprayer - 26.Април.2008 во 18:52 |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
AJDEEEEEEEE ODGOVARAJTE-- NE JA CITAJTE BEJBI - TAA DOVOLNO SI KAZA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
добро ај не ја упропастувај темата со твоите мислења за мене..зашто тоа никого не го интересира верувам.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PAPA BEJBI - UZIVAJ VO NELOGICNOSTA TVOJA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
па па анакине
|
|
|
|
![]() |
|
voopsto ne se zezam-- ciudno kako ne razbiras lucidnosta vo moeto prasanje
eptem mi e vazno ova a ti mi odgovori mnoGu dobro GOSPOD NEMAL TITANIUMSKA PLOCA VO MOMENTOT- taka ti odgovori bi sakal da razmislat site- okolu tvojot odgovor kako e mozno SEMOKJNIOT DA NEMA VO MOMENTOT TOA SO E POTREBNO A TI PRAYER- AKO NEMAS DOLOVNO SMISLA- NE SE MESAJ TUKA I PRERIPNI ME TI KAZAV -- PAPA BEJBI Изменето од anakin - 26.Април.2008 во 18:47 |
|
|
|
![]() |
|
the king ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
a sto ako taja ploca e samo ploca na koja ja ispisale sledbenicite na musa a.s ( mojsej)
sto ako taa e samo del od edna cela kniga koja od bog mu bila ispratena na musa a.s (mojsej) Изменето од the king - 26.Април.2008 во 18:43 |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
може немал таква у моментот
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 178179180181182 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |