|
Секс и менструација |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e Zeska Domakinke ili alijas Sexy Baby .. sekoj ne veruva vo tvoite vazni MUABETCINJA.pred se jas ne veruvam na nekoj koij ima nekolku dvojni identiteti. otvarase temi na ljubov a clenoovite se vpustija da dadat dobronamerno svoja pomos okolu tvoite izneseni argumenti (kako tvojot SOPRUG ne moze da svati deka e tatko i uste kup izmoslotini) za sega da pisuvas romani kako toa ste se zapoznale so tvojot DECKO, pazi molimte so decko,, so koj neverovatno si doziveala 11 orgazmi i so koj ke pravis svadba zosto si bremena...lagi lagi i samo lagi ..epa devojko. pred se ni sama neznaes koe e vistina a koe laga.
no imas ubava fantazija, a taa e neverovatno vazna vo sex osobeno za da si se pozeska i pozeska ..pa uzivaj vo filmanjeto pardon fantazijata!!!Mene najmalku mi smeta toa!!!VAZNO BITEN E MUABETOT NELI? |
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
11 orgazmi,bre devojko,se nadevam deka ne ti se treseja nozete i si ostana dobra,bogami so tolku orgazmi tesko coek da ostane na noze !
Inace mrazam sex na menstruacija odvratno e a i bolno!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za sekoe jadenje treba lazica ili viljuska taka da ako se dupime so menstruacija treba posle i da go iscedi so usta i ispusuvajki go dur ne go vrati cist zosto sekoj alat po upotreba se cisti
|
|||
nirvana
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sex i menstruacija najlosha kombinacija!!!
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ej Maja , i mojot odgovor e NE i NIKAKO a za toa kako i zasto NO COMMENT!!!!
|
|||
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma ni slucajno
|
|||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MI SMETA
|
|||
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|||
mermaid
Нов член Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne bi mozela vo ovie za mene delikatni denovi koga sum razdrazneta , nervozna i koga imam bolna menstruacija |
|||
barbi4e
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prvo za zenskoto nee ubavo da ima seks so mestruacija i toa medicinski zs mozat dvajcata da dobijat nedaj boze nekoja boles i toa ako e bes kondom
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
J**es medicinski ili ne!!!
Koa ke te udri sp**ma u glava, skokaj i vikaj uraaaa!!! E sea ubavo e edno k**tonce, sekogas da se ima ko ljuta rezerva!!! Изменето од којсумјас - 26.Април.2008 во 00:24 |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kakva bre bolest ke dobijat, kakvi se ovie gluposti??? ne gledam nishto losho da se ima seks koga zenata ima menstruacija, normalno ako TAA i TOJ sakaat! |
|||
barbi4e
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vie izgleda ne ste informirani ako krfta se pomesa so sperma vo polov organ 90 posto moze da se zarazes so nekoja boles
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaj go prochita ova ziti majka??? i kako moze nekoj da se oneduva bez kodom za vreme na menstruacija, gadno! |
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |