|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 678910 33> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас отворено си кажав-без трунка политика, како што доликува на местото на темата. И нема што да бришам постови-стојам зад секој мој збор. Одам, и пак ќе одам, то је јаче од мене. И не мислам дека сум предавник и причина за пропаста на нашиот “Титаник“. 100% не сум јас, жими мајка ми.
Но од репликите само видов колку многу исфрустрирани и лицемерни души имало....Жално. Тоа само сакав да го кажам. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini...shto i jas znaev...shto ti sakashe da kazesh
I ne se smetam za predavnik...i pokraj se.. Vo medjuvreme vidov deka sepak ne sum gi izbrishala postovite... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа значи сме се разбрале?
|
|
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi moi, temata patuvanje vo grcija za 8-mi mart...ja postaviv da gi cujam vasite mislenja a ne da nametnam prasanje dali ja sakame ili ne grcija i se sto e grcko.no pred da ja postavam ,den pred toa ja imav informacijata deka grcki turisti vo ohrid go otkazale svoeto doagjanje /dva dena pred 8-mi mart/ i mi padna mnogu tesko bidejki znam sto znaci takvo otkazuvanje za hotelierite/prvo golem materijalen trosok-pripremi ,nabavka na hrana,otkazuvanje na baranjata od drugi turoperatori i agencii koi bi im donele gosti i bi im gi ispolnile so gosti praznite kapaciteti.... steta .so eden zbor im napravija smislena steta. a sto bi se slucilo nasite da im otkazea? a drugo i situacijata si e takva da ne se povtoruvam ne mislam
deka sme im mnogu omileni ...onoj sto ne me saka ni na vrata ne mu zastanuvam a ponatamu zdravje ke vidime ...i nemojte nie da si se raspravame tuka za nesto sto ne vredi. VE SAKAM/porakata na moite prijateli Prva detska ambasada vo svetot-Megjasi veli :dali deneska na vaseto dete mu kazavte deka go sakate? a jas od mnogu odamna im velam na moite deca -ve sakam -a sega me prasuvaat dali sekoj den na moite vnuci im velam VE SAKAM-da im velam kako i na site VAS. |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас тебе
|
|
|
|
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од чисто достоинство не ни помислувам да одам во грција, особено не за да пијам кафе и слушам музика! Па ми се лоши кога ќе помислам на таа гнаса од луѓе, а не па да уживам во нивната музика!
|
|
middle is best... i believe in science
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја нога сеуште не стапнала во Грција и за тоа не жалам. Жал ми е што не сум ја прошетал Егејска Македонија...а таму навистина има што да се види.Кога ќе ги укинат визите ќе одам, но во вакви околности сигурно НЕ.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo grcija ima sto da se vidi i proba,toa e fakt,ama zemjata ne e kriva za narodot sto e rasipan i zloben,kako sto vika ipartik dostoinstvoto ne mi dava,moze ke otidam nekoj den koga ke prestanat da ne ponizuvaat!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Grcija ne sum bila dolgo,ama i ne mi fali.A vo idnina nemam namra da odam,zosto ne sakam nikoj da me ponizuva za moi pari.
|
|
ToniToni
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 09.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас егејот си го доживувам како македонски и никој не може тоа чувство да ми го одземи.
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма каква Грција никако одење таму...само во егејскиот дел може инаку никако........
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO 300 MAKEDONSKI GRAGJANI JA POMINALE GRANICATA KON GRCIJA ZA VELIGDENSKITE PRAZNICI.A jas paka bev sigurna deka nitu trojca nema da odat -utnav vo prognozata! posle se sto se sluci a najpoveke posle otkazuvanjata od strana na grckite agencii na hotelierite vo Ohrid si mislev deka i nasite nema da im odat no dobro ne se mnogu ke vidime do letoska ima vreme.No pak ne mi e jasno -pa za Veligden si se sedi doma i se praznuva odis na gosti i ti doagjaat neli?
|
|
ITI
Нов член Регистриран: 29.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav od egejska makedonija
|
|
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo grcija ne sum bila dolgo vreme a i ne ni sakam da odam...pri4inata poradi koja sto ne sakam da odam ne e poradi politi4kite problemi sto gi ima so nasava drzava...tuku poradi toa sto narodot tamu e krajno bezobrazen i koga ke doznaat deka si od Makedonija se odnesuvaat so tebe kako da si mnogu podole od niv...ednostavno te gleaat od visoko i kako sto kazav vekje..se mnogu bezobrazni.
Zna4i nemam namera da frlam 1000 i povekje evra a da ne dobijam ni najmalku korektno odnesuvanje od nivna strana. |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |