![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 741742743744745 1553> |
Автор | |
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super sum samo sto dojdov od gosti
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
nikuch ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
БИТОЛА БАБАМ БИТОЛА ТАМУ СЕ ЈАДЕ И ПИЕ ТАМУ СЕ ЖИВОТ ЖИВЕЕ
![]() ИЗЛЕЗИ ДЕЊЕ НА ШИРОК СОКАК НАПИЈ СЕ КАФЕ ПЛАДНЕВНО ВИДИ СИ МОМИ УБАВИ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ГОЛЕМИНАТА НА НЕШТОТО СЕКОГАШ НЕ СЕ МЕРИ ВО САНТИМЕТРИ ИЛИ КИЛОГРАМИ
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Bitolski mangupcinja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dobro kaj e Ilija?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nikuch ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
ИРЕНЧЕ ИЛИЈА ИСТОТАКА Е ПРЕМЕСТЕН ПА МНОГУ РЕТКО СЕ ГЛЕДАМЕ, АМА НЕ ЗНАМ ЗОШТО ТИ СЕ НЕМА ЈАВЕНО
![]() А ЗА БИТОЛСКИТЕ МАНГУПЧИЊА ТРЕБА САМО ДА ПРОШЕТАШ ПО ШИРОКСОКАК И ЌЕ ГИ ЗАПОЗНАЕШ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ИРЕНА БЕШЕ КАЈ НЕКОЈ ЦВЕТКО ИЛИ КАЈ НЕКОЈА ЦВЕТАНКА НА ГОСТИ ИЛИ ПАК ОНАКА НЕВРЗАНО СО ПРАЗНИКОВ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bev kaj zet mi Cvetko
A Ilija obicno od doma se javuvase od Net...zatoa se cudam sto go nema ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dime kaj se izgubi?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...oui, je suis tres heureux...vous sais la raison de thw... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Oui, je la sais
![]() ![]() ![]() ![]() Et pour ce moment qqch drole ![]() Учителката:Кажи ми Трпе,има 5 птици кои стојат на телефонска жица.Доаѓа фармер и со пушката убива една од нив.Колку од нив остануваат??? Трпе:Ниедна учителке Учителката:Можеш ли да ми кажеш зошто? Трпe:Епа учителке,кога фармерот ке ја убие едната птица,другите ке се исплашат од звукот на пушката и ке побегнат. Учителката:Одговорот што го барав беше 4,но ми се допаѓа како размислуваш. Трпе:Учителке,може ли да ви поставам едно прашање.Три жени седат на клупа во парк и во рацете држат сладолед.Првата го лиже сладоледот,втората го грицка,а третата го вади и г о става сладоледот во устата.Која од нив е омажена??? Учителката(засрамена): Предпоставувам последната. Трпе:Па...јас би рекол дека е омажена таа со венчален прстен,но ми се допаѓа како размислувате! |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ainsi, la fois prochaine svp ne me demandent pas...parce que vous savez tout au sujet de la raison de mon bonheur...
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
et je dois remarquer que ton français est vraiment bon
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
...je donne a tout le moi...et il n'est past facile...mais je ne donne vers le haut jamais...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
ААа, аха, да.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 741742743744745 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |