IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Патување во Грција
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патување во Грција

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 33>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 16:15
Јас отворено си кажав-без трунка политика, како што доликува на местото на темата. И нема што да бришам постови-стојам зад секој мој збор. Одам, и пак ќе одам, то је јаче од мене. И не мислам дека сум предавник и причина за пропаста на нашиот “Титаник“. 100% не сум јас, жими мајка ми.

Но од репликите само видов колку многу исфрустрирани и лицемерни души имало....Жално. Тоа само сакав да го кажам.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 16:20
Izvini...shto i jas znaev...shto ti sakashe da kazeshнамигнување
I ne se smetam za predavnik...i pokraj se..

Vo medjuvreme vidov deka sepak ne sum gi izbrishala postovite...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 16:23
Епа значи сме се разбрале?големо%20гушкање
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 01:40
Dragi moi, temata patuvanje vo grcija za 8-mi mart...ja postaviv da gi cujam vasite mislenja a ne da nametnam prasanje dali ja sakame ili ne grcija i se sto e grcko.no pred da ja postavam ,den pred toa   ja imav informacijata deka grcki turisti vo ohrid go otkazale svoeto doagjanje /dva dena pred 8-mi mart/ i mi padna mnogu tesko bidejki znam sto znaci takvo otkazuvanje za hotelierite/prvo golem materijalen trosok-pripremi ,nabavka na hrana,otkazuvanje na baranjata od drugi turoperatori i agencii koi bi im donele gosti i bi im gi ispolnile so gosti praznite kapaciteti.... steta .so eden zbor im napravija smislena steta. a sto bi se slucilo nasite da im otkazea? a drugo i situacijata si e takva da ne se povtoruvam ne mislam
deka sme im mnogu omileni ...onoj sto ne me saka ni na vrata ne mu zastanuvam a ponatamu zdravje ke vidime ...i nemojte nie da si se raspravame tuka za nesto sto ne vredi. VE SAKAM/porakata na moite prijateli Prva detska ambasada vo svetot-Megjasi veli :dali deneska na vaseto dete mu kazavte deka go sakate? a jas od mnogu odamna im velam na moite deca -ve sakam -a sega me prasuvaat dali sekoj den na moite vnuci im velam VE SAKAM-da im velam kako i na site VAS.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 10:41
И јас тебеголемо%20гушкање
Кон врв
im happy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 09:50
Од чисто достоинство не ни помислувам да одам во грција, особено не за да пијам кафе и слушам музика! Па ми се лоши кога ќе помислам на таа гнаса од луѓе, а не па да уживам во нивната музика!
middle is best... i believe in science
Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:44
Моја нога сеуште не стапнала во Грција и за тоа не жалам. Жал ми е што не сум ја прошетал Егејска Македонија...а таму навистина има што да се види.Кога ќе ги укинат визите ќе одам, но во вакви околности сигурно НЕ.
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 16:25
vo grcija ima sto da se vidi i proba,toa e fakt,ama zemjata ne e kriva za narodot sto e rasipan i zloben,kako sto vika ipartik dostoinstvoto ne mi dava,moze ke otidam nekoj den koga ke prestanat da ne ponizuvaat!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 00:44
Vo Grcija ne sum bila dolgo,ama i ne mi fali.A vo idnina nemam namra da odam,zosto ne sakam nikoj da me ponizuva za moi pari.
Кон врв
ToniToni Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2008
Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ToniToni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 14:47
Јас егејот си го доживувам како македонски и никој не може тоа чувство да ми го одземи.
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 15:11
Ма каква Грција никако одење таму...само во егејскиот дел може инаку никако........
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 02:40
SAMO 300 MAKEDONSKI GRAGJANI JA POMINALE GRANICATA KON GRCIJA ZA VELIGDENSKITE PRAZNICI.A jas paka bev sigurna deka nitu trojca nema da odat -utnav vo prognozata! posle se sto se sluci a najpoveke posle otkazuvanjata od strana na grckite agencii na hotelierite vo Ohrid si mislev deka i nasite nema da im odat no dobro ne se mnogu ke vidime do letoska ima vreme.No pak ne mi e jasno -pa za Veligden si se sedi doma i se praznuva odis na gosti i ti doagjaat neli?
Кон врв
ITI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Април.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ITI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 18:51
pozdrav od egejska makedonija
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 19:16
Vo grcija ne sum bila dolgo vreme a i ne ni sakam da odam...pri4inata poradi koja sto ne sakam da odam ne e poradi politi4kite problemi sto gi ima so nasava drzava...tuku poradi toa sto narodot tamu e krajno bezobrazen i koga ke doznaat deka si od Makedonija se odnesuvaat so tebe kako da si mnogu podole od niv...ednostavno te gleaat od visoko i kako sto kazav vekje..se mnogu bezobrazni.
Zna4i nemam namera da frlam 1000 i povekje evra a da ne dobijam ni najmalku korektno odnesuvanje od nivna strana.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.