![]() |
|
Романтика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 59> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raskazana romantika veke ne e romantika,togas zvuci kako scena od evtino ljubovno romance..
![]() Изменето од anastea - 18.Април.2008 во 15:42 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
najubava e EFTINA ROMANTIKA
bez pari ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Poarno GRATIS otkolku EVTINA.. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
haha vickasto nema sto
orden delam za ova |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
ne pagjam na romantiki
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
NE DA SUM ROMANTICNA....TUKU NISTO POVEKJE NE SUM OD TOA
SAKAM CICI-MICI...
SAKAM CUCI-MUCI...
NIKOGAS DOSTA
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ILI STO VI BILO NAJ ROMANTICNO STO VI GO KAZALE... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
TE SAKAM
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
иначе,... да не одам офтопик,.... ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 07.Мај.2008 во 20:55 |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Mene mi velat deka sum gledala premnogu filmovi, pa sum barala takva romanticnost i vo realniot zivot koja sto ne postoela. A jas pak si veruvam
![]() ![]() Изменето од Eleni - 07.Мај.2008 во 20:56 |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
vrne, pokrivot mi propusta, dojdi da gi praznis legenite
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
На Плаошник, си ветивме вечна љубов пред олтар... ова ме посети...сум била верник
![]() ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ne gi gasi svekite, lepotice...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |