|
Дали сте лажеле за својата невиност? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum nevin...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I vikam, slusaj curo
nevin sum , ne te lazam mi se iznasmea u faca, e aj de, togas svlakaj se sto imas, prvo ona ,posle jas lele sramoj, me vide i pocna da se smee na glas, i vikam nemoj, ne se smej, ti rekov za mojot ortak s**i pred da pocnam ama ne se sekiraj , za pet minuti ke ima pak!!! Изменето од којсумјас - 18.Април.2008 во 00:22 |
|
barbi4e
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo ne mojs da lazes za nevinos maskoto ako e mnogu smotan moze da go izlazes ama ja mislam deka nema da mozes da go izlazes za nevinos se primetuv sto e nevina a sto ne
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a demek kaj mazite ne se primetuva?? eheeee ne da se primetuva...da ne obrazlozuvam kako, zoshto, si znaete site a kaj zenata ne mozesh da znaesh so sigurnost dali e nevina ili ne, na nachinot na koj sho ti mislish deka se doznava...informiraj se malku |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lazev susev i ostanav ziv
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Вештица
Нов член Регистриран: 22.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со луѓе кои се ограничени, не правам муабет на оваа тема. Впрочем, тоа е моја интимна работа, така да сум споделила само со една најверна другарка, но не сум давала извештај или детали.
|
|
Јас, а можеби и Ти.
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A bas ne interesira... |
|
DeepBlue
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ....САМО КОГА КЕ МЕ ПРАШАШЕ МАШКО ДАЛИ СУМ НЕВИНА ЈАС КАЖУВАВ ДЕКА ТОА НЕ Е НЕГОВА РАБОТА ДА ЗНАЕ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам излажано
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sekogas lazam
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo neznam dali nekoj ti veruva????
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не.
Кога бев невина со гордост кажував дека сум кога ќе ме прашаа, а и сега се навикнувам на новото искуство. И не лажам. |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |