IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за градот Струмица?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за градот Струмица?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 31>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:22
абе се ми е јасно тоа и дека така живееле ама тоа било времето на татко ми друже се се менува конташ? мене да ме питаш сакам пак да е така
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:25
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

абе се ми е јасно тоа и дека така живееле ама тоа било времето на татко ми друже се се менува конташ? мене да ме питаш сакам пак да е така

Abe ovie do pred 5 godini ziveeja taka i kaficite im bea takvi.

Ja prv pat koga vlegov vo toj Ibiza im se vikase eden mal kafic se zaprepastiv kako vo vremenska masina da sum vlegol.

Gledas deka ne me razbiras sekogas.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:30
хаха....е да. голема%20насмевка брат ја пред 5 години ако добро се сеќавам бев копиљ така да ништо чудно не ми е што не знам.големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:35
Ako si meraklika za dobra Makedonska atmosvera so rakivka cist vozduh i dobra skara da odis vo PODGORSKI AN toa ti e vo pravec na Kolesino, Mokrievo tamu.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:37
абе ги знам скоро сите места низ Струмица само не сум ја по скарата..по салатите сум...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка ај здравје Боже ако дојдеш наваму ке прајме форумџиска журка во Струмица
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:41

абе ги знам скоро сите места низ Струмица само не сум ја по скарата..по салатите сум...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка ај здравје Боже ако дојдеш наваму ке прајме форумџиска журка во Струмица

Ej zaboraviv, tuku ima sopska, jades li zivotinski produkti mleko,jajca&co.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:44
да...јас сум лактовеге. само месо јокголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:53

да...јас сум лактовеге. само месо јокголема%20насмевка

a ovie drugive kako gi vikat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:54
има повеке подгрупи. ама тие што ништо не користат од животинско потекло се викаат вегетаријанци
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 13:26
dobar grad e sto mu fali,mi se svigja strumi4kiot rap zakon e!!!SKALAAAAAAAAAA

Изменето од nikita - 06.Април.2008 во 13:27
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 02:46
Луѓе, не говорете така за Струмица, ако се што знаете за неа е ноќниот живот, Селект-Мелект, и слични трапаташки... Има во Струмица и Цареви кули, и музеи, и манастири, и споменици, и трговски центар ако сакате, и најубав парк, корзо... има и чушки и френки и ќебапи и лубеници и кич и мич и од се по малку...голема%20насмевка
Ама најважно од се е што има ЧОВЕЦИ...намигнување
Во најстрогиот центар на градот, каде што сега се наоѓа Културниот дом, пред хотелот Есперанто, едно време имаше еден многу убав парк...мечтаење ... а на сред парк (сеуште е таму) еден огрооомен споменик на Гоце Делчев.. среќа
Ај да не се расплачам од мака...тага

Изменето од anastea - 12.Јули.2008 во 02:11
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 01:05
Ne sum bila seuste vo Strumica i neznam kako e tamu.Sum slusnala deka e ubavo.A se nadevam vo skoro vreme ke go posetam.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 11:49
Originally posted by Luna83 Luna83 напиша:

Ne sum bila seuste vo Strumica i neznam kako e tamu.Sum slusnala deka e ubavo.A se nadevam vo skoro vreme ke go posetam.

Moja preporaka, da odis vo April ili Maj togas e najubavo , ne se dojdeni gasterbajterite so nivnite iznajmeni avtomobili ,koi gi vozat kako divjaci i od koji na cel glas se slusa turbo folk so sto ja rasipuvat slikata na ovoj navistina prakrasen grad.
Ako si za noken zivot i si nad 25godini ti go preporacuvam cetvrtok ili nedela, bidejki vo vikendite ima neizdrzlivo mnogu narod.
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 17:37
Ok,fala za sovetot.I da znaes deka ke otidam.Pa ke ti kazam kako sum pominala.Pozdravce
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.