|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 59> |
Автор | |
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене баш ми е мило за тебе супер бабичке
и јас обожавам кога ќе видам некои вљубени повозрасни луѓе...кои нажалост се ретки во мојот видик... |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja cest!Super babicka mi e hit od sega pa natamu!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vi blagodaram dragi moi, da veruvate deka vo sekoj moj post gi pisuvam najiskreno moite cuvstva ili stav vo toj moment,bez razlika na koja tema . site mi se interesni ,aktuelni a kakvi moze da bidat komentarite ili replikite na site vas -koga se raboti za mladi lugje ve citam so zadovolstvo .deka ste vnimatelni pokazuvaat i vasite topli zborovi kon mene .
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navedni se skini gluvarce- duvni niz veterot - i toa e romantika
izvadi lizavce - odmotaj go-izedete go- i toa e romantika sednete kaj rekata- zapej pesna- neka slusne- i toa e romantika setaj niz nokjte- najdete si zveda- dajte i ime- i toa e romantika pokloni oboeno- kazi deka lici na neja- i toa e romantika napravi bilo sto- ako se gordee so tebe i = toa e romantika romantika e se toa sto ve otaluva vo kosmosot i ncustvuvate tlo pod nozete pravis raboti koi ne ti licat na romantika a nejze moze da zalicat nesvesno si eben romanticar - romantikata ne se uci taa e vo sekoj od nas samo treba da go izvadite finta??? ima samo najsilen gi pokazuva custvata- slabiot gi krie |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АМИН!
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E nema u site romantika....nea ja ima samo u romanticnite dusikako mene
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROMANTICNITE LUGE SE I PAMETNI NA GLUPITE NIKOGAS NEMA DA IM TEKNE STO DA NAPRAVAT I DUSATA IM E UBAVA....GI OBOZAVAM
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас ги обожавам овај се обожавам
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum beznadezna romanticna dusa dodeka toj misli kolku pogolem podarok da mi kupi za da me iznenadi jas se prasuvam dali ke se seti eden cvet da mi skine doagajki po pat nakaj mene
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE KOJA BLJUVOTNICAAAA....
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ke ti go recam istoto sledniot pat i ke vidis deka ne e
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obovazavam romantika.........takvite romanti4ni momenti se prekrasni i nezaboravni za mene
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot.
Rekol nekoj....pameten Изменето од mamma - 06.Април.2008 во 23:35 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...РОМАНТИКА..ЕЕЕ,КАКО НЕ,СЕКОЈА ВЕЧЕР.НАМЕСТО ЛУСТЕР И СВЕТИЛКИ ВО РАЗЛИЧНИ БОИ,МИРИЗЛИВИ СВЕЌИ НА ПАРАФИН ОД ТИЕ 20 ЗА 10 ден. ,КОНСТРУКТИВЕН МУАБЕТ ЗА СЕГАШНАТА ВЕЧЕР И УТРЕШНИОТ ДЕН,СЕДНАТИ НА ДРВЕНИОТ КРЕВЕТ СО СМЕТКИТЕ И ТУЖБИТЕ ВО РАЦЕ,ГУШНАТИ ОД ШТО Е ЛАДНО,...А СОЛЗИ...,А СОЛЗИ СЕ СЛЕВААТ ПО ЗАГРИЖЕНИТЕ ЛИЦА...,САМО ДЕТСКИ ПЛАЧ ОДВРЕМЕ НАВРЕМЕ ЌЕ ЈА ПРЕКИНЕ ОВАА РОМАНСА...ИЛИ КРКОРОТ НА ЦРЕВАТА ОД ВЧЕРАШНАТА БОРАНИЈА...!..ТЕЖОК Е УМЕТНИЧКИ ЖИВОТ...ПЕРИОД НА МОДЕРЕН РОМАНТИЗАМ.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |