![]() |
|
Која е најисправна религија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 21> |
Автор | ||||||||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Момче, КГБ, искрено ме изненадуваш. Прво настапи премногу агресивно како за првпат, па и си го бараш, да бидам искрена
![]() Ама пошто убаво ме насмеа пред спиење, не ти посакувам Св. Магнум, туку еден сладолед Магнум. ![]() Ај лека ноќ на сите, шоуто продолжува.... ![]() |
||||||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||||||
![]() |
||||||||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|||||||
eeeeeeeeeeeeee ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|||||||
Ne nego mislam na majka ti kako mozela da rodi nesto takvo kako tebe, ce treba tatko mi da te preprava ![]() |
||||||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||||||
![]() |
||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||
heheheh mislam deka seuste ti e rano.....uzivkaj si ![]() |
||||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||||
![]() |
||||||||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|||||||
Koga na mene mi bese vremeto toj dojde mnogu odmana i sega ne se zalam ...
![]() |
||||||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||||||
![]() |
||||||||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
|||||||
Ne Go imitiram Janko Jadi Burek. Koga nekoj od gledacite ke otvori provokatvna tema koja e magent za "vzestni" glai Janko ja upotrebuva gorenavedenata izreka. |
||||||||
![]() |
||||||||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|||||||
абе не реплицирајте до бескрај. воопшто не е читливо и не се разбира кој што како и зошто кажал
|
||||||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||||||||
![]() |
||||||||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|||||||
da?
a nemislis deka janko nego cital Julije kako so trebit? |
||||||||
![]() |
||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||
sigurno si bil dobar togas.....mozda i si densal so nego....hmmmmmmm ne se sekavam na takvo nesto ![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|||||||
nisto ne razbiram sto se muabetite a mnogu sakam da ve razberam.................
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Mlad si ti ce naucis, skoro sekoj den densam so nego ... ne e bas dobar partner no ne se zalam
![]() |
||||||||
Give me your secrets
||||||||
![]() |
||||||||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
|||||||
Jehova mi e tatko! |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
e pa sea....ne mojt ti da bidis glaven ![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Togas znaes koja e najupotrbuvanata pcovka vo crna gora e toa!!! |
||||||||
Give me your secrets
||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |