|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 59> |
Автор | |||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Go staviv...vo vlezot nad vratata...odi zemi go....
Kamen...obichen kamen..ne,ne e obichen..vreden e-zlaten.. Sto skalila...ednash,dvapati....ushte ednash...i pak ..nazad...ne e tamu.. Ej...nemozam da go najdam,...vo koj vlez go stavi????Snajdi se...tamu e... Sto skalila ushte ednash...letam,ne gazam po niv...trcham... srceto go chuvstvuvam vo vratot,...bie,ke eksplodira.... da,mora da e tamu....se posegam nad vratata...shushka kesata...uffff.... dobro e..go najdov... kamen...obichen,go imam...srekjniot kamen... go staviv vo dzebot.....togash,...seushte e tamu....eve, i sega e tuka...so mene...tezi vo dzebot,potsekja na denovite... minati,....na edno leto,...na neshto vazno,na edna sudbina. Srekjniot kamen,obichen kamen koj e vreden kako zlato. Изменето од mamma - 18.Март.2008 во 20:28 |
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Романтиката ја измислиле жените за да бараат нешто за што самите не се способни! Изменето од којсумјас - 18.Март.2008 во 23:46 |
|||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
значи, ти си способен за романтика?
(по индукција и дедукција) Изменето од eurydice - 18.Март.2008 во 23:58 |
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
По дедукција можеби, ама немешај индукција, тоа е струја човече! А што мислиш мажите и жените исто подразбираат под романтика? Зборувам за романтика од женска гледна точка! Значи романтика, ама со редукција! Изменето од којсумјас - 19.Март.2008 во 00:03 |
|||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IMAS GENIJANI IDEI
ORDEN ZA TEBE |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za shto toa ne se sposobni zenite? |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас тоа се прашувам а исто така што е со мажите-романтичари
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
eurydice
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moже тебе ти биле сите петки (човече) па мислиш можеш сеа да ми држиш лекција, ама јас сум женско и сакам да ме третираат со должна почит и култура. Не мора да биде зачинето со романтика, па макар и никогаш не дознала што чудо е тоа и дали се мачка на леб. |
|||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kje doznaes samo smej se vaka---------------> kje vidis deka nekoj kje rece vredi za neja da se potrudam Изменето од mikus - 19.Март.2008 во 00:49 |
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А не е одговорот во самото прашање? Изменето од којсумјас - 19.Март.2008 во 01:00 |
|||
eurydice
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Микус, ти тврдиш дека само женски без став, кои само се смешкаат и фаќаат пози, бидуват почестени со романтика?
Па тогаш, фала, не треба. |
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прости ми мило, немам намера да навредам никого, најмалку понежниот пол. Па зарем без нив ние мажите би знаеле што е романтика!!!! |
|||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |