|
Од крајност во крајност |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не верувам дека некој колку и да е „модерен“ ќе се согласи со новиот закон на Холандија. Еве јас, колку и да сум отворена за некои прашања, на пример за хомосексуалноста, со ова не се согласувам. Додека пак оние кои ги осудуваат хомосексуалците изгледа дека го избегнуваат проблемот во Иран...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АААА,ШТО ИМА ВО ИРАН?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо што би те зачудило тебе...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa oni i memaat problem izglea u iran, ustvari problem im je detekcijata samo, a posle gi reshavaat problemite...abe...pametni se u Iran...koa moze da imaat i po tri zeni...normalno deka ke nema pederi...zasho da ima-nema potreba... |
||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Monuska jas ne gi osuduvam homoseksualcite ama ne gi ni podrzuvam, a toa stho ne gi podrzuvam ne znaci deka go opravduvam toa stho se slucuva vo Iran.Nieden covek ne zasluzil da bide ubien, a najmalku pak zatoa stho e homoseksualec. |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е во ред, не сакав да те посочувам тебе, какво и да е мислењето ми се допаѓа кога не е наметнато, тоа и ми беше поентата на некој начин, џабе е да навредуваме или да им пресудуваме најлоши казни, кога сите знаеме дека сепак и нема што многу да се направи во врска со хомосексуланоста, а според мене не ни треба. Ако е ова решението на овој „феномен“ мислам дека многумина би го смениле мислењето |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДАЈ ТОГАШ И ДРОГАТА ДА ЈА ЛЕГАЛИЗИРАМЕ!СИ ОДИШ ВО СЕКОЈА ТРАФИКА,СИ КУПИШ ПОЕФТИНО ОД СЕГА ,СИ СЕДНЕШ НА КЛУПА ПРЕД ЗГРАДА УЧИЛИШТЕ ИЛИ НЕМА ВРСКА КАДЕ,КАЈ СЕ НАЈДЕ ЗГОДНО ПРОМЕТНО МЕСТО И ГОТОВООО!!!..ДЕЦА ,МА КОЈ ГИ ФЕРМА,И ТИЕ КОГА ЌЕ ПООДРАСНАТ ЌЕ САКААТ ДА ПРОБААТ! ...ТОА ЛИ БРЕ ЛУЃЕ ГО САКАТЕ,НЕ МОЖАМ АМА ИЧ ДА ВЕ СВАТАМ!ЕБАВИ ТОА ТРУЛАТА ЕВРОПА, ДАНСКА И ХОЛАНДИЈА..!ТИЕ НЕ МОЖАТ ТОА ДА ГО ИСКОРЕНАТ,ЗАРАСНАТИ СЕ МНОГУ ВО КОРОВ,ЗАТОА Е ТАКА КАЈ НИВ,АМА СРЕЌА ИМААТ ПАРИ ПА СЕ ЛЕКУВААТ!ЗАРЕМ НЕ ГЛЕДАТЕ ДЕКА КАЈ НАС УМИРААТ ЛУЃЕ ЗА БАНАЛНИ ЕФТИНИ ЛЕКОВИ ...А НЕ ДА СЕ ЛЕЧАТ ОД ТЕШКИ ЗАВИСНОСТИ..!!ТОА ЛИ ГО САКАТЕ...?...ГИ ПОДРЖУВА НЕКОЈ ПЕДЕРИВЕ,А КОГА ЌЕ СЕ НАМНОЖАТ(ПРИЈАВАТ ЛИ,ЗАЧЛЕНАТ...ШТО ЗНАМ ШТО) ,ЌЕ ИМ БИДЕ КРИВО КОГА ЌЕ НЕ НАРЕЧАТ ПЕДЕРСКА ДРЖАВА!
|
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТРЕБА КОРОВОТ НА ВРЕМЕ ДА СЕ ЧИСТИ..ПИРЕЈОТ Е ЛОША ТРЕВКА!!!МАКАР И ЗАКОНИ ОД ИСТОК..ТАА Е СТАРА ЦИВИЛИЗАЦИЈА..НЕМААТ ГАЈЛЕ ТИЕ..!!!
|
||
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZAGI za so se zborit tuka????????????????
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто читаш селективно? Уште со самото постирање на темата напоменав дека не ми се допаѓаат воопшто и двете работи.
|
||
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме чуди Холандија и се е можно, не сум запознаена дали
овој закон е веќе донесен, но како и да е јас сум против...
ако продолжиме на овој начин и ова биде прифатено и во останатите земји до каде ќе стигне светот,
ќе настапи целосна анархија, секој да прави што сака и каде сака за мене сепак сексуалниот чин е нешто приватно и сум против секс во парк...
тука кај нас постојат казни за секс на јавно место и потполно ги поддржувам.
За вториот случај сум исто против и навистина не можам да сфатам како може да постојат такви казни жално ! Изменето од Schatzii - 08.Октомври.2010 во 14:39 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaa... ovaaaaa...
Treba sam da si doneses zenska u parkot ili vekje ima tamu sto cekaat? |
||
Incredible Blue
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
холанѓаните можеби ќе се погрижат и за тоа
и ќе добиеш се на тацна
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas bi sepak holangjanka...
|
||
Incredible Blue
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |