![]() |
|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 186> |
Автор | ||
dedanoe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
edno sito nikad sito: Druzhe aj ne me forsiraj na proaktivnost oti nia tuka sme dogovoreni da go pochituvame Newton III, razmevash ??? koga zhenata gi potencira svojte ubavini ondak 100% od mazhite koi kje i se sipat se 10% pametni i bogati a 90% chkart i manijaci pa neka ide neka se odbrani... zatoa lama nas taoteching-uje na acting without taking action, addition by subtraction, pogreshnost poradi bezgreshnost.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..се случува да се "забега"малку од...правецот!...ако и тој постои!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Да побараш помош не е кукавички.... Тоа е храбар чекор со кој ќе им признаеш на другите дека некои ситуации не можеш да ги решиш сам...... |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
еден мој мноооогу драг лик еднаш ми рече-
кога чувствуваш дека паѓаш, што си се фатила толку грчевито за ивиците од бездната?...штета за лакот на ноктите ако не за друго ![]() решив да го послушам,зашо е паметен ќе се препуштам на слободниот лет...бар лакот ќе си го спасам ![]() Изменето од Andjelina - 26.Февруари.2012 во 21:33 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Прости ми... ![]() Ај вака тогаш... Не го бутај носот... кај што не му е местото... Бива...? |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
kojsiti...ne bese vakov
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Не го врти гзот...
кај што се мерат к**ови... ![]() и се извињавам за вулгарноста... ![]() Изменето од којсумјас - 25.Февруари.2012 во 11:00 |
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
|
dozvoleno e,,,
da ja barash srekata ne,, samo so negativni misli da vibrirash,, da mislish deka ushte poloshi mozheme da bideme,, da pochistvuvash deka svetoti so tebe bi bil poinakov,, dozvoleno e vo interes na opstanokot ![]() ![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Забрането е ...
Да не ја бараш среќата, Да не живееш со позитивни мисли, Да не мислиш дека можеме да бидеме подобри, Да не почуствуваш дека без тебе светот не би бил истиот… Забрането е .....! |
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
Koga ja spodeluvash bolkata - taa se namaluva...
Koga ja spodeluvash radosta - taa se shiri...
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
|
Tie ne se raspravaat.
Tie sekogas ostavaat nekoja vrata otvorena,i gi pocituvaat mostovite sto gi izgradile megu sebe i drugite luge.Tie se smireni,i retko koga ne prostuvaat. Tie. Mudrite. |
||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
|
tochno., ne dlabokoto tuku apsolutnoto go dostiga vrvot na energijata., ![]() ![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
Vo greshka si... toa samo taka izgleda na prv pogled... ![]() Nemoj sega i ti da kazhesh deka toa e sedenje so skrsteni race ![]() ![]() Duri togash energijata go dostiga vrvot
![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
"Onoj koj brza, ne moze da odi ispraveno"
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |