![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 779780781782783 915> |
Автор | ||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
обично си седам мирна ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
АБЕ ЗНАКЧЕ,ПА НЕ САМ ЈА ЏУБОКС ПА ДА ГИ ВАДАМ ЕБА ГО....ТРЕБА МЕНЕ ДА МИ Е ДО ПЕСНА ПА ДА ПИШАМ А НЕ ТЕБЕ... ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
НАОЧАРИ СИ ИМАМ ...НАОЧАРИ СИ ИМАМ ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
A MOZE LI TI EDNA PESNA DA IZVADISH OD TOA PESNARKATA TVOJA A?
NA PRIMER BELE RUZE OD ACA LUKAS ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Tetine, i naocari ke ti kupam. Aman od toa bukvite. Oci mi izvadi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
ДОБАН ДЕР
ТЕТИНОВА А МОЖЕ ЛИ И ЗА МЕНЕ ЕДНА ПЕРИКА??? И ТАКА ГЛАВАТА МИ Е ГОЛА... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Зошто? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Девојче страв ме фаќа кога ќе ги спомнеш периките
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
се прифаќа ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
не сум одлучила уште Мари. Ако не доаѓам за Нова година во Гевгелија ќе дојдам некој викенд потоа... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
а тоа сигурно, пред некој ден си купив уште неколку пара наочари, баш кога ги купував ПЕРИКИТЕ, тогаш си набавив и наочари ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Irena vo Karpos si? Da te soberam uspat ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
da sega se pojaviv...
pred malku...kazi mi sto odluci za nova godina?
marco a ti mi dolzish odgovor i ne se pravi na tri ipol mnogu...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 779780781782783 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |