![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 599600601602603 717> |
Автор | |
f_frosina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas sum ti tip " a la sakam"
vidie , nikogas ne sum razmisluvala deka ima razlika megu cel i sakam jas se sum si sakala a ne sum si imala cel ama ovaa godina ke si postavam cel pa dogodina zdravje ke vidime dali sum ja ostvarila ![]() |
|
f_frosina
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
eve nesto za celite vo zivotot ... ako otidete vo New York ... odma ... i sega ... bez nekoja cel ... ke setame ... den-dva ... ke gledame vo zgradite ... i ke ni bide dosadno ... nozete ke ni potecat ... glupo ... ama ako imame cel, da doruckovame so mr. Bush ... prvo na site ke imame sto da ima kazuvame ... edvaj ke cekame da ne prasaat sto pravime ... i odime da doruckovame so mr. Bush ... - good mornin mr. Bush ... ke doruckovame ... i posle koga ke se vratime ... ke gi potechime site kako bese na doruchekot so mr. Bush... i nema nozete da ne bolat ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Eve kako bi izgledalo cel ... ako nekoj saka da pocni da raboti ona sto saka ... 1. cel mi e da rabotam kako knigovoditel 2. za vreme od 6 meseci 3. za da dojdam do toa ke go vlozam seto slobodno vreme i nekoj treba da mu kaze deka toa e dobro !!! Inaku ne e cel ... sakam da rabotam ... neznam sto ... nesto ... ama sigurno nema da najdam sto sakam ... a i nema rabota .... i nema pari ... kriva e drzavata ... Zatoa treba da imame cel .... tocno sto sakame ... a ne zelbi ... zelbite ne se realiziraat vo princip ... ima mnogu ludje koi ne sakaat da ni se ostvarat zelbite ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ... djabe ja sakas minatata nova godina ... taa zamina ... treba da gledas sto ti ide pred tebe ... i da ja zgrabis brzo ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sakam minatata nova godina i taa pred nea...slednava ne ja sakam voopsto...
![]() |
|
![]() |
|
zdravo mamma ... drago mi e sto si predpraznicno raspolozena ... toa e dobar izbor ... SEKOJ DEN SME SE POBLISKU DO NOVATA GODINA !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
http://www.123greetings.com/events/new_year/family/family18.html
DOBAR DEN NA SITE,SHTO SE TUKA,...I NA SITE KOI KE DOJDAT DENESKA SUM PREDPRAZNICHNO(IAKO E SEUSHTE RANO) RASPOLOZENA PREKRASNO E,BIDETE I VIE.... |
|
![]() |
|
bravo be devojche ... prvo utrinsko kafe ... sekako .... kaj mene - 10 oC ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
dobro utro pred temata na denot
ne e loso prvin po edno kafe kolku
za rasonuvanje
![]() ![]() |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
Tema na denov i na nedelava ... kakva cel imame za 2008 godina ... da ne gi mesame zelbi i celi ... mnogu ludje imaat samo zelbi, a mislat deka toa e nekakva cel ... zelbite retko se ostvaruvaat ... i posle imame dobri izgovori zaradi toa ... zelba e: sakam ovosje ama nikoj ne znae sto sakam ... ovosje e sirok poim ... cel e: sakam limon e toa e veke cel ... kiselo ni idi okolu jazikot ... toa e dobro... znachi umot reagira ... t.e. funkcionira ... sega imame cel ... ama i toa ne e dovolno !!! za kolku vreme go sakame limonot ... den, nedela, mesec, godina ... da kazeme za edna nedela !!! cel: limon za vreme: edna nedela ama i toa ne e dovolno ... treba da se dade nesto za da se realizira celta ... vo ovoj slucaj ke gi platime so pari cel: limon za vreme: edna nedela plakanje: so pari i toa ne e dovolno ... nekoj treba ovaa cel da ja blagoslovi ... da ti kaze ... samo napred ... kupi !!! E tek togas celta ke se realizira !!! Ne se cel: sakam kola ??? (kakva kola , za koe vreme i sto ke dades za toa) Ne se cel: sakam kuka ??? (kakva kuka , za koe vreme i sto ke dades za toa) Cel e: 1. tocno sto 2. za kolku vreme 3. sto ke dades za celta i 4. nekoj da ja blagoslovi ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 24.Декември.2007 во 07:25 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobro utroOOOOOOOOOooooooooooOOOO !!! PRIJATNA I USPESNA NEDELA !!! Blashka drago mi e sto si se javila ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
dobra nok na site
i vecerva bevte interesni...
odlicni...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dobra noooooooooook .... ubavi sonovi ... utre kako novi !!! |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 599600601602603 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |