IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Големиот Брат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Големиот Брат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
Автор
Порака Обратен редослед
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 22:41
zaradi boksot samo Gzordze ...среќа

a ovaa dragica samo prdi...болен ne znae da otide do WCболен

< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 19:34
Кои карактери ги има у таа куќа...

П.С. Нашава си го покажа меѓуножјето, ама денес излегува од куќатанамигнување
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 01:15
Каарло
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 13:55
ova na A1 i na A2 sto  nema da vidis i cues
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 13:29
more kolku mi se simpaticni jovana i taa novata plavusa... brrrrr sto bi im pravel... голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 13:23
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Колку ми е антипатична дебелатаплазење%20злонамерно Бљак...Дали е свесна како изгледа?
ќе испаднат добри чварки од неа на крајната веселбаплазење
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 20:47
Колку ми е антипатична дебелатаплазење%20злонамерно Бљак...Дали е свесна како изгледа?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 20:28
добро бе како е можно тој карло загорен (арогантниот) и татјана мислам дека беше да ги избркаат и пак да се вратат и да се натпреваруваат збунетост изненадување

ги гледам понекогаш и видов дка многу ги мачат (арно му прават) имаше некоја игра да ги исклучат будилниците и сонливи не знаеја кај тераат газење%20од%20смеење

па после ги направија кловнови газење%20од%20смеење
а ова последното во џандарска облека не ми е јасно која е финтата дека се така облечени

а најмногу ме насмеа таа дебелата кога падна кога играа Ромео и Јулија и се искрши (како некој тенк) хи,%20хи...

газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 13:57
да не ти е малку касно  плазењеплазење

па тие уште неколку дена и ќе си одат    хи,%20хи...
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 13:55
...a kako jas da se prijavam!samo za tamu sum..mislam ,ako nema testiranja nekoi so prasanja ..da ili ne..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 13:49

не ја,  онади , уствари  не%20знам не видов,  не прикажаа 

или пак јас нешто пропуштив  не%20зборувам,  само видов дека

не можеше да збори   изненадување ама тој Карло цело време стоеше

пред вратата  и наслушкуваше   хипнотизиран
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 12:20
Originally posted by pcelka pcelka напиша:

аууууу,,, сега малку погледав... овој  Владимир, како ја стегна
  Драгица у тоа ќошето, од туш кабината... без здив ја остави  хи,%20хи...

...daj malku podetalno..!sto i stori..ja onadi ili ne?изненадување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Ane09 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2009
Поени: 209
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ane09 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 09:46
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

"моменталната ерозија на моралот во општеството"...е повеќе желба него ли стварност...но што да каже човек...да се помири со тоа дека тие вредности ќе траат...???со тоа дека полуписмени личности...стануваат херои на модерното време...дека необразованите со ниски морални квалитети...ќе ја добијат битката и ќе се наметнат како "вредност" во нормалното живеење...и да...ним не им е гајле за нашата осуда...затоа што ретко кој дига глас поради масовното затупавување на младите...од страна на медиумите...заради профит...кои прават големи браќа...све за љубав...фарма...survival...лесни пари и телефони за 50 денари минута...има ли крај...социјалниот турбо-фолк...јас сум против таквиот таканаречен морал...како што го сфатив и Ефтов беше против...греши ли...???!!!збунетост

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2009 во 22:20

аууууу,,, сега малку погледав... овој  Владимир, како ја стегна
  Драгица у тоа ќошето, од туш кабината... без здив ја остави  хи,%20хи...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.