|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 100> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма признаваме дека се е тотално сменето...колку ќе не коштаат промените ќе дознаеме накнадно
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакале да признаеме или не Груевски тотално ја смени перцепцијата за политика во Македонија и се додека опозицијата ни стои цврсто со двете нозе во транзицијата Груевски не 6 туку 60 години ќе владее.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕРАТА НА ГРУЕВСКИ На што се должи долгото владеење и големата поддршка на Груевски Никола Груевски веќе шеста година е неприкосновен политички лидер број еден на Република Македонија. Ниту еден македонски премиер немал толку долг непрекинат мандат и толкава доверба по шест години владеење. Овој 40-годишник ја има во џебот тапијата дадена од граѓаните за премиерска функција до јуни 2015 година кога привршува една ера која ја одбележува, главно, неговиот личен печат..... Баш убаво толкување од страна на врвен новинар.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А јок тето, ја нисам одавде Подобро да живеам подалеку од ТВ то и владава, затоа што ќе треба мн лекарства да пијам (од нервоза тоа)
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na Nikola ne mu e do memorijata kaj nego procesorot e slab
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не гледам, немам одвише нерви. А викаш толку слаба меморија има пЛемиеЛот па не може да запамти што треба да одговори на 30 прашања?
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kaj nekoi! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
реков...ако изгледаш само еден дел...не секој ден,бог да те чува
а треба да ѕирнеш на кратко тетино,оти претпоставувам дека ти и владава живеете во иста држава |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sea poleka malku....
Treba da imash jak zeludnik za mozesh da izgledash cela sednica na sobranie . Jas probav da gledam... Izleguva Makraduli i postavuva prashanje za amnestijata na hashkite sluchai i Nikola kaza edna rechenica neshto u smisla deka se sochustvuva so familiite koi izgubile nekogo vo vojnata....I toa ne e tolku strashno no odvratno e toa sho taa rechenica ja prochita od livche.....bednik
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тето јас не сум стар дедо да гледам секој ден седници Ама знам како излегуваат. А тоа ми остава лош впечаток. Како да немаат грам мозок да запамтат што треба да кажат, па ај ќе се ладам со листовите додека сум на говорница Изгледа не сум далеку од вистината. Кој и да го пишувал тоа е навистина необразован
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
затоа Бог ни дал очи и уши и разум |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Всушност не знам. Дневните вести ги читам постојано на http://www.time.mk/
А таму отварам многу линкови секој ден. А инаку никој не известува како што е, секој како што му одговара
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не верувам дека Груевски би се спуштил толку ниско, па да нарачува прашања. Треба уште да коментирам? [/QUOTEпа јас навистина не знам оти вас ништо не ви е јасно а и во ништо не верувате ако си гледал само една седница на собрание се ке ти беше сега јасно ко ден...само една...не мора ни цела да се мачиш да ја гледаш...само дел седницата е за некоја(било која) тема опозиционерите дискутираат на темата...воглавно позицијата...хаха...секогаш пратениците излегуваат со напишан лист и почнуваат прво со фалби за премиерот па фалби за 100те чекори,па фалби за фискултурни сали(што всушност нит е битно нит е тема дента) и на крај напад на опозицијата за она што тие не го сработиле во некое минато време(што всушност не е ни битно оти седницата е за друго) секој нормален од тоа што ќе го види извлекува логичен заклучок-текстовите се спремени пред време,небитно за што се разговара дента кога се пратенички прашања на програма-иста ситуација сите прашања се нарачани...зар треба некој да ви каже,ако само малку подобро слушате се ќе ви биде јасно |
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred malku napisha deka nemash zelba za chitanje internet portali a sega pishuvash deka koga si chital ne bilo dobro objasneto...so tebe tesho odi muabetot .
p.s. sigurno si chital Kurir ili Vecher...oni objasnuvaat nejasno
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |