![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 236237238239240 295> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
u stvari , znaete li vie albancite voopsto sto ste
![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
a be , svakjam deka vistinata boli , osobeno otkako kje sfatis deka glavniot heroj u stvari ne e albanec
![]() |
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
ajde de
potpis stavil li? |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
![]() |
|||
||
ama koja albanija koga albanija nikogas do 19oo i nekoja ne postoela kako drzava ? ........ i samata albanija e vestacka tvorevina kako i denesna " drzava kosova " ............. По неизреченом милосрдију владика моего ас грешен и недостоен, не смеју нарешти се раб Христа Боега моего, Иван Кастриот и со синови моими Станишом и Репошем и Константином и Гергием...приложисмо Светом манастиру великом Пречистои владичице Лаври Хилендарские и приложих село Радостуше и с црквом Св. Пречистом Богородицом, таже в том селе Радостуше и с селом Требиште ( ako ne se lazam , cisto risjanski sela vo gostivarsko ) ....... crkovni dokumenti
![]() Изменето од miroslav_g8 - 05.Јануари.2009 во 11:50 |
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
|
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
![]() |
|||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
||
@FILIP toa sum JAS
abe te biva za politicar jas ke te preglasam za makedonski pratenik vo sporot za imeto stvarno mi se dopagat tvoite stavovi vo vrska so politika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
||
Епа ако е така нишо зиам ја модераторката и бегам ,добра ноќ народе!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...dobra nok i sladok son...
![]() |
|||
![]() |
|||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
||
и океј, ајде отидов онда јас ДОБРА НОЌ МОДЕРАТОРКЕ, ДОБРА НОЌ ТРЕЧИ!!! морам да идам ме чека оваа тука пека ли пека да легне со мене...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...ajde site pizamite i u krevet...jas ke zaklucham tuka...fajront...
![]() |
|||
![]() |
|||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
||
и башка он додека сакал да ми пука мене, јас вече му го земав жената... и сега еве го, до мене му мафта... хаха
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Vo pravo e moira ajde site da si legnete,oblecete gi pidzamite i ajde
![]() Изменето од Polaris - 05.Јануари.2009 во 03:04 |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
||
хехехе, а ти не легнуваш???
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Da oladevte malce i da si legnevte namesto da pukate, ne ke bese losho.
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 236237238239240 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |