![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141142143144145 708> |
Автор | |||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SDK...sega zasega ne ja menuvam. Stikli ne doagjaat vo predvid ![]() Babe, na tebe ke ti ja dadam vo sekoe vreme krunata , znaes ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
sdk ne eloso nekogas da se razbie monotonija...ne deka nekoj avatar e los ili dobar....
![]() a mislam deka i na king mu dojde vremeto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
И мене ми се допаѓа...ако решиш да ја смениш...дај ми ја малку ![]() ![]() ![]() ![]() А да...ова е СДК 3 ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 29.Септември.2010 во 15:45 |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
СДК 1
Ме изненади ![]() ![]() ![]() СДК 2 Можеби КИНГ треба да стави само...друга круна... ![]() ![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
SDK...kaj si MyWay ![]() Mi se dopagja krunata , sto i fali ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
SDK, aman vie so likovite i so stiklite
![]() ![]() Изменето од seka - 29.Септември.2010 во 15:42 |
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
a jas SDK moze da si smenis avatarce...dosta bese ovoj..daj nekoj lik... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sdk... e da ![]() |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
SDK ... kingdavid ubav ti e
![]() |
|||
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
||
Sdk...dobar e tvojot nov avatar ![]() A mene mi se dopagja mojot avatar i sega za sega mislam da ne go menuvam. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sdk... pa istoto i jas si go mislev denes, pa si go smeniv
![]() no seuste ne sum odlucna dali mi se dopaga
![]() |
|||
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
||
Sdk... nesto site gi menuvaat avatarite, mozebi treba da go smenam i jas ![]() |
|||
![]() |
|||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
||
ubu
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141142143144145 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |