IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 62>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 02:30
nogu gledat filmovi

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 10:37

a be grcite mnogu gledaat Al-Jazeera
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 10:41
nie trebase odamna da gi reketirame so bombi....ali nas samo za u kafana ne biva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 10:43
Pa i tie samo za taverni gi biva, taka sto 0=0
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 10:45
nie treba nas samite da se gledame...koj gi ebava niv izprani mozoci arapski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 10:49
dont wory my dear, ne znam koga grcite vojuvale i pobedile...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 11:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 11:30
pa koga se mislam, toe e dobro, tie ke se obvivaat so 10 kila tnt i ke utepat 100 grci pred nekoj trgovski centar- zanci 100 grci pomalku . Iako se somenvam deka za toa imat muda
Кон врв
goodman_91 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goodman_91 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 12:39
http://www.youtube.com/watch?v=ykhydY5a7pE

Eve vi go klipot od ovie so ke ja napagjale Makedonija
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 12:58
Originally posted by goodman_91 goodman_91 напиша:

Во стилот на светските терористички организации по примерот на Ал Каеда, грчката организација ЕКЕП ги упати заканите до Македонија. Маскирани и вооружени шестмина припадници на оваа група преку видео порака бараат скопјани да ја видат историјата, објави скопската телевизија Сител.

Зборовите упатени до Македонците се насловени како порака од планините на Крит. Овие луѓе порачуваат да се сетиме на минатото на нашите дедовци и прадедовци.

“Скопјани научете ја конечно историјата. Ви порачуваме вас и на вашите влади да размислите за доброто и да не си играте со нашето трпение. Вие, кои се криете зад туѓи гробови, ако им посакувате добро на вашите земји прекинете ја играта. Добро би било да погледнете наназад во историјата и да дознаете што им се случи на вашите дедовци и прадедовци од страна на нашите дедовци од Крит. Научете ја историјата“, се вели во информацијата.

Во видео пораката оваа група им се обраќа и на останатите соседи, Албанците и Турците. И ако нивната Влада јавно изнесените пораки на македонските политичари ги оценува како ширење на меѓусоседско нетрпение, овие пораки поминуваат незабележани.

Додека властите од Атина се обидуваат да докажат дека се наши пријатели, нивните граѓани дипломатија лесно ја заменуваат со пушки и закани.

Извор: Нетпрес

Скопјани нека ја видат. Но што од сето тоа кога видео пораката- историјата треба да ја види Република Македонија. Скопјани се немоќни во тој дел. Тоа би требало доколку постои воља да го види и евентуално одлучи по него Република Македонија- односно нејзиниот народ. А до тоа течко дека ќе дојде.
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 16:52
Jaki vojnici  se grkijnive.Isto kako italjancite nashminkani i doterani
Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
SINA PTICA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2008
Локација: Argentina
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINA PTICA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 20:25
Koja li samo makedonska politichko/ biznis elita stoi zad seto ova?

Изменето од SINA PTICA - 10.Април.2008 во 20:26
,,орлите рано летаат,,
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 03:11

gercite imat sreca zs su na NATO

da ne bea na nato turcija da ne preteram za 2 casa ke vleze u atina

i mnogu umno komentar od Goran_91 gercija se plasi od site sosedni zemji zosto ima mnogu da dava okupirana teritorija

ne znam za drugi ja ke kazan deloto od albanija
Camerija
koj ima 1miljon albanci

gercite so site sili se obiduvat da gi asimilirat

Кон врв
Pustinski-Lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pustinski-Lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 03:16
pa pretera malce. jas mislam za 120 minuti ce sredese rabota turcijaголема%20насмевка

a be grcite se picki, imaa sreca sto im se smiluva evropa pa gi zema u nato i eu, se dosega nemase da gi ima na karta. ama tva e tva, sega oni najdoa da ni prodavaat nas muda za bubrezi, e ama pak ce se zaebaat.

NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.