![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 112> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
времево ме изнервира
не знаев дека до толку ќе се поремети |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
KOSOVO
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I teuta arifi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Демократска Република Македонија
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
So vikaat deka ke sobirale ligi od kosovskata proslava, ke gi zamrznuvale za da gi zacuvaat momentot ili ke gi stavat vo korneti i ke gi prodavaat kako sladoled.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
DO SEGA NIKOJ.............A ZA DO KRAJOT NA DENOT NEZNAM..............
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
kaj ti teknuva
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
edno oteklo
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ДОСЕГА НЕ,АМА ИЗЛЕГУВАМ НА КРАТКО.....НА ПОВИДОК Е ДА СЕ ИЗНЕРВИРАМ!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gnevot poteknuva od stravot, a stravot e ubiec na umot...ma so seram koga ni ja ne sum nisto poaren
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
истиот од вчера!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Samo mrtov sef e dobar sef
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |